Bibliotheek komt met LuisterBieb-app

Zwolle – Met de gratis LuisterBieb-app kun je genieten van luisterboeken, waar en wanneer je maar wilt. En er is voor ieder wat wils: of je nu wil wegdromen bij een goed boek of je kennis wil bijschaven met een luistercollege op universitair niveau.

luisterbieb-app.jpg 

Het grote voordeel van de LuisterBieb-app is dat je voor het beluisteren geen internetverbinding nodig hebt. Je downloadt eenmalig je luisterboek, waarna je het altijd en overal kunt beluisteren. De luisterboeken worden namelijk opgeslagen in de app op je smartphone of tablet. De LuisterBieb-app is gratis te downloaden op je iPhone en iPad via de App Store en voor Android via Google Play. In de beginfase zijn alle luisterboeken in de LuisterBieb-app gratis te beluisteren. Voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Vanaf het najaar van 2013 zullen er een groot aantal rechtendragende titels aan de LuisterBieb-app toegevoegd worden die alleen te beluisteren zijn door leden van de Bibliotheek. Dit zijn bestsellers van Roald Dahl, Arthur Japin, Maarten van Rossem, Esther Verhoef, Tonke Dragt en Harry Mulisch.

Bovendien kun je een groot aantal hoorcolleges van diverse Nederlandse universiteiten beluisteren, evenals interviews en lezingen. De komende periode zal het aanbod van de LuisterBieb-app zich meer en meer uitbreiden met mooie luisterboeken, interessante hoorcolleges, lezingen en interviews. Download de app nu en blijf volledig op de hoogte van het nieuwe aanbod!

Artikel delen:

Reageer