Zwolle krijgt smakelijke fietsroute

Zwolle – Wethouder René de Heer opent a.s. maandag de smakelijke fietsroute Happen en Trappen. De bijzondere fietsroute, die vanuit Zwolle langs Hoonhorst en Dalfsen gaat, combineert fietsen en eten. Het idee: 1 fietsroute, 5 restaurants, 5 gangen. 

Een dagvullende activiteit waarbij het natuurschoon de groene draad vormt. Een toeristisch-recreatief initiatief voor iedereen. Het samenwerkingverband van vijf restaurants in de Regio Zwolle met de naam Onder de rook van Zwolle maakt deel uit van Happen en Trappen en verzorgt een afwisselende 47 km lange route in deze mooie regio. Happen en Trappen is een landelijke formule waarbij ruim 500 horecagelegenheden zich hebben aangesloten. Samen verzorgen zij ruim 100 routes in heel Nederland. Op www.happenentrappen.nl wordt iedere route gepresenteerd.

Onder de rook van Zwolle is een samenwerkingsverband van:

 

  • Brasserie Le Petit in Zwolle, koffie en gebak;
  • Cafe Restaurant zalen Kappers in Hoonhorst,voorgerecht;
  • Grand Cafe “Het Oude Station” in Dalfsen,soep;
  • De Agnietenberg in Zwolle, hoofdgerecht;
  • De Vierjaargetijden in Zwolle, nagerecht.

 

Een arrangement Happen en Trappen kost standaard € 38,50 (exclusief drankjes). De activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Eindelijk ook in Zwolle. Zwolse horeca ontdekt de fiets, dat mag in de krant! Maar ik wil niet zeuren. Het is een leuk concept, bijvoorbeeld voor een familie-uitje.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.