Zwolse motor Avondvierdaagse

Zwolle – Vanuit het clubgebouw Domusica aan de Radewijnstraat in Zwolle vertrekt deze week elke avond de Zwolse Motor Avondvierdaagse van Motorclub Zwolle en omstreken. Per avond wordt ongeveer 120 km gereden, op vrijdag is de rit ongeveer 80 km in verband met de afsluitende barbecue.

30-06-2013_motervierdaagse_zwolse_mototclub_02.jpg

Maandag ging de eerste etappe naar de Veluwe (uitzetter Ger Boot), dinsdag naar Noord-Overijssel (uitzetter Ron Brummelkamp), woensdag richting Hardenberg (uitzetter Roel Terwel), deze donderdag volgde een etappe door Salland (uitzetter Jan Israel) en vrijdagavond een iets kortere rit rond Zwolle (uitzetter Arend Pinxsterhuis). Deelname aan de ritten staat ook open voor niet leden. Deelname aan de ritten door leden is gratis, niet leden betalen €5,00 ongeacht het aantal avonden dat wordt gereden. Voor deelname aan de barbecue wordt een kleine bijdrage gevraagd in de gemaakte kosten (kolen, sauzen, stokbrood e.d.) Het is de bedoeling dat iedereen z’n eigen vlees meeneemt, voor de rest wordt gezorgd.

30-06-2013_motervierdaagse_zwolse_mototclub_01.jpg

30-06-2013_motervierdaagse_zwolse_mototclub_03.jpg

 30-06-2013_motervierdaagse_zwolse_mototclub_04.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Belachelijk een motorvierdaagse, energieverspilling van de bovenste plank. En al dat motorgeronk door de natuur, want men wil natuurlijk wel over de mooie wegen toeren.    ⚠️ Meld

  2. @ wijsneus; het kan niet je ding zijn. Maar er zijn ook motorrijders die van natuur houden (op hun motor). Laat een ieder toch zijn/haar plezier beleven.

    Leuk initiatief!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.