Knotsgekke Kaarten – en Scrapdagen

Zwolle – De grootste creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers vindt plaats op 29-31 augustus in de IJsselhallen in Zwolle. De creatieve hobby’s kaarten maken en scrappen zijn weer helemaal hip! Crisis maakt mensen creatief! De crisis is op allerlei manieren goed voor de creativiteit. 

kortingbon_2_euro.jpg

 

Duizenden vrouwen kunnen tijdens de Knotsgekke Kaarten – en Scrapdagen hun hart ophalen. Heerlijk freubelen, lekker shoppen of aanschuiven bij de vele workshops! Dit jaar volop inspiratie voor kerst- en nieuwjaarskaarten! Een zelfgemaakte kaart ontvangen die met liefde gemaakt is, dat wil toch iedereen? Vooral in deze tijd! De mannen mogen gratis naar binnen, mits in gezelschap van een vrouw. Lezers van Weblog Zwolle komen in aanmerking voor een leuke korting van maar liefst 25% op de entreeprijs. In plaats van 8 euro, betaalt een weblogger 6 euro met de voorbeeldbon. De bon is geldig voor max. 2 personen. Dit is toch een leuk aanbod in de vakantieperiode!

Een walhalla voor kaartenmakers!  
Kaarten maken op de traditionele manier of met de technieken en trends van nu!  De mooiste herinneringen vastleggen in een scrapalbum?  De laatste trends en het meest uitgebreide assortiment voor deze twee hobby’s, vindt u op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen! Alles wat u hier voor nodig heeft zoals papier, karton, albums, diverse embellishments, stickers, knipvellen, lijmsoorten, stempels, inkten, borduurpatronen en nog veel meer. En niet te vergeten allerlei handige apparaten m et de nieuwste toebehoren zoals nestabilities. 

 

Scrap en Make & Take plein 
Het scrappen is overkomen waaien uit Amerika. Dit virus houdt duizenden in de greep! Het creatief inplakken van foto’s, het zogenaamde scrapbooken, stijgt naar ongekende hoogte. Het is een mooie en originele manier om foto’s te bewaren en herinneringen levend te houden. Scrappers gebruiken verschillende technieken om hun fotoverhalen iets extra’s mee te geven. Eén ding is zeker: steeds minder foto’s verdwijnen in dozen of laden. Liefhebbers komen volop aan hun trekken in de diverse stands. Wie foto’s meeneemt naar de beurs, kan direct aan de slag.  Dit jaar hebben we in Zwolle een speciaal Scrap en Make & Take plein. Op dit plein vindt u o.a. de vraagbak, ideeën voor vakantiefoto`s, alles over smashbooks, gratis make & takes, art journaling en mixed media. Kortom een plein vol inspiratie!

 

Mannen gratis! 

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen vindt plaats op 29-30-31 augustus in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8,00 p.p. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p., incl. deelname aan workshops én een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar gratis entree. De mannen mogen gratis naar binnen, mits in gezelschap van een vrouw.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.