Park Wezenlanden ligt bezaaid met glasscherven

Het manifestatieterrein in het Zwolse Park de Wezenlanden ligt bezaaid met glasscherven en is deels kapot gereden. Recreanten uit de omliggende wijk hebben een klacht ingediend bij de gemeente.

Het is volgens de klagers te gevaarlijk om er te sporten, met kinderen te spelen of de hond uit te laten. Afgelopen weekend is op het terrein het muziekfestival Van Eigen Boden gehouden. Hoewel er in plastic bekers werd geschonken is er toch veel glas op het terrein terecht gekomen. De gemeente ruimt het glas volgende week op, en wil in gesprek met de organisatie van het festival over wie voor de kosten opdraait.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Dat er glas her en der ligt lijkt toch meer een fout van de beveiliging als van de organisatie? Volgens mij mag de organisatie nooit voor 100% van de kosten opdraaien. Maar wat een klootzakken: zelf drinken meenemen omdat ze op een GRATIS festival 2 euri (geloof ik) teveel vinden voor een drankje. Je glazen troep kapot gooien is al waardeloos en niet opruimen is helemaal niet hoe een gast zich hoort te gedragen.

  Of wordt ik nu echt te oud om me daar nog in te kunnen leven? 😮


  ⚠️ Meld

 2. de troep opruimen voordat je begint met afbouwen,

  een flesje bier komt altijd wel binnen. je vriend geeft het aan over het hek of je verstopt gewoon ver van tevoren je biertjes ergens op het terrein.


  ⚠️ Meld

 3. Daar kan ik al amper inkomen; dat je al die comedy uithaalt om een paar cent te verdienen. Maar ’t is toch een kleine moeite om die scherven-rotzooi ff op te ruimen…..wij hebben er trouwens ook altijd last van bij het opruimen na het Stadshagenfestival. Misschien is een klein beetje meedenken niet zo moeilijk? Bedoel we zullen het allemaal samen moeten rooien op deze aardkloot. Glas opruimen kost nixxx…..hooguit een paar seconden.


  ⚠️ Meld

 4. Heb ze inderdaad ook zien staat met flessen wodka etc. (zag er wel lekker uit trouwens, maar m’n biertje in plastic bekertje smaakte ook prima!) Beetje jammer toch dat mensen het op gemeentegrond ineens heel normaal vinden om alle rotzooi maar gewoon achter te laten… Of zouden ze hun eigen tuin ook vol glas hebben liggen?


  ⚠️ Meld

Reageer