Arne Slot met oud- collega’s tegen Sterrenteam

Zwolle – Op zaterdag 27 juli vindt, als afsluiting van de jaarlijkse Open Dag, de afscheidswedstrijd van Arne Slot plaats. In deze wedstrijd neemt een gecombineerd Zwols kampioenselftal met spelers uit de kampioensjaren 2002 en 2012 het op tegen een sterrenteam. In het Zwols elftal zullen onder andere Dominggus Lim-Duan, Arjan Bosschaart, ‘mister Zwolle’ Albert van der Haar, Rochdi Achenteh en Darryl Lachman de voetbalschoenen aantrekken. De spelers die het sterrenteam vertegenwoordigen worden op een later moment via peczwolle.nl en deze website voorgesteld.

afscheid_arne_slot.jpg

 
De kaarten zijn online verkrijgbaar en in de PEC Zwolle Fanshop, gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion en op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. Kinderen tot en met 16 jaar betalen slechts €1,- voor een kaartje, volwassenen €2,- voor een plek op de Marten Eibrink, Fred Patrick of Klaas Drost tribune en €5,- voor een ticket op de hoofdtribune. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel dat volgende week wordt bekendgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dat Sterrenteam zullen spelers van NAC en Sparta zijn, daar heeft Slot ook gevoetbald. Of dat dan echte sterrren zijn? Hij zou het liefst tegen Barcelona spelen, maar kreeg dat niet voor elkaar.


    ⚠️ Meld

Reageer