Geslaagde opening Happen en Trappen in Zwolle

Zwolle – Happen en Trappen “Onder de rook van Zwolle” combineert fietsen en eten. Het idee: 1 fietsroute, 5 restaurants, 5 gangen. Een dagvullende activiteit waarbij het natuurschoon de groene draad vormt. Een toeristisch-recreatief initiatief voor iedereen. De route is nu officieel geopend en gaat door de schitterende omgeving van de leuke stad Zwolle.

 

happen__trappen.jpg 

 

Onder de rook van Zwolle maakt deel uit van Happen en Trappen en verzorgt een afwisselende route in deze schitterende regio. Maandagmiddag was de officiële aftrap van deze route. Bij Brasserie Le Petit werd de feestelijke opening door Wethouder Rene de Heer verricht. Het was een gezellig en nuttig samenkomen waarbij meerdere partijen zeer enthousiast over dit initiatief waren.

Onder de rook van Zwolle is een samenwerkingsverband van: 

 • Brasserie Le Petit in Zwolle, koffie en gebak;
 • Cafe Restaurant zalen Kappers in Hoonhorst,voorgerecht;
 • Grand Cafe “Het Oude Station” in Dalfsen,soep;
 • De Agnietenberg in Zwolle, hoofdgerecht;
 • De Vierjaargetijden in Zwolle, nagerecht. 

 

Happen en Trappen is een landelijke formule waarbij ruim 500 horecagelegenheden zich hebben aangesloten. Samen verzorgen zij ruim 100 routes in heel Nederland. Op www.happenentrappen.nl wordt iedere route gepresenteerd. 

 

Een arrangement Happen en Trappen kost standaard € 38,50 (exclusief drankjes). De activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. vind het nog wel prijzig voor ouderen om mee te doen als je bij elke tent het drankje nog moet betalen zit je gauw aan de 50euro


  ⚠️ Meld

 2. Ik kan nergens teruglezen dat dit initiatief enkel gericht is op ouderen dus waar komt het uberhaupt vandaan dat dit te duur is voor die doelgroep?

  En daarbij, de ouderen die recreatief fietsen en dergelijke routes volgens doen dat nou ook niet bepaald op afgetrapte stationsfietsen, maar tikken gerust meer dan 1000 euro af voor een goede comfortabele fiets.


  ⚠️ Meld

Reageer