Cibap zet talenten in het zonnetje

Zwolle – Deze week krijgen de geslaagde studenten van het Cibap hun diploma. Een aantal van deze studenten heeft in de periode op het Cibap een opvallende prestatie geleverd. Zij hebben zich op het Cibap ontwikkeld tot excellente studenten. 

08-07-2013_presentatie_cibap_eindexamenwerk_02.jpg 

Het docententeam heeft de opvallende prestaties van de studenten van de verschillende opleidingen beloond met de titel Cibap Talent 2013. Deze talenten werden op maandagmiddag 8 juli in het bijzijn van hun familie en docenten in het zonnetje gezet. Tijdens de diplomaweek is het eindwerk van de talenten te zien in het restaurant in een speciaal hiervoor ingerichte expositie. Vanaf dinsdag 9 juli is het mogelijk om de Cibap Talenten in het restaurant van het Cibap te “ontmoeten”. De Cibap Talenten worden opgenomen in de Cibap Eregalerij; een afbeelding op de wand met daarop alle Cibap Talenten van 2013. Deze geweldige afbeelding zal een inspiratie zijn voor de Cibappers die nu nog op school zitten, maar ook voor toekomstige studenten.

08-07-2013_presentatie_cibap_eindexamenwerk_03.jpg

08-07-2013_presentatie_cibap_eindexamenwerk_01.jpg 

De Cibap Talenten 2013 zijn: Géanne Timmer, Daan Huttinga, Roos Schonewille, Kevin Vermeulen, John Beijer, Maddy Ekkelkamp, Paul Slot, Janneke Oudshoorn, Maurits de Gans, Floor Hertog en Wouter van Apeldoorn.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer