Verbouwing Ronald McDonald Huis afgerond

Zwolle – Na een krappe twee maanden hard werken vond, met medewerking van Leonie Flanderijn (namens het bestuur Ronald McDonald Huis Zwolle), de oplevering van de kleine verbouwing van het Ronald McDonald Huis in Zwolle plaats! Een prachtig vernieuwde wasserette en een herindeling van 2 ruimtes is het eindresultaat. En daar zijn het Huis, de vrijwilligers en de gasten ontzettend blij mee. 

“Tijdens de verbouwing hebben gasten gewoon in het Huis kunnen logeren en is de overlast tot een minimum beperkt gebleven”, aldus Teun Bouwhuis en Arjan Visch (Salverda). Ook schildersbedrijf Schunselaar, die al tien jaar kosteloos de buitenboel onderhoud, kijkt tevreden terug op de verbouwing. “Behalve de algemene ruimtes zijn ook de woonkamer en keuken van een nieuwe kleur voorzien. Bovendien hebben wij de buitenkant ook voor onze rekening genomen,” vertelt Arnold de Vries directeur van Schunselaar. Naast deze twee bedrijven hebben ook Unica Zwolle en 19 ‘Atelier zich ingezet tijdens de verbouwing.

Lianne Booijink over de verbouwing: “Het is in één woord geweldig om de betrokkenheid van Zwolse ondernemers te zien voor ons Huis, zonder deze topinzet kunnen wij niet bestaan. Zwolle doet het samen en daar zijn wij én het bestuur van het Ronald McDonald Huis waanzinnig trots op en bedanken via deze weg alle partijen die keer op keer hun bijdrage leveren aan ons Huis!”

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer