Verkoop van Mokhtar kan veel geld opleveren

Zwolle – PEC Zwolle houdt nog steeds rekening met het vertrek van Youness Mokhtar. Dat schrijft het magazine Voetbal International maandag. De aanvallend ingestelde speler was vorig seizoen een van de smaakmakers in Zwolle. Dat leverde hem interesse op van onder meer SC Heerenveen en FC Twente. 

Technisch directeur Gerard Nijkamp weerspreekt desondanks de berichten dat er al sprake is van een concreet bod op de 21-jarige speler, afkomstig uit de opleiding van PSV. ‘Dus we gaan er vooralsnog gewoon vanuit dat Youness komend seizoen binnen de gelederen blijft.’ Nijkamp houdt daarbij wel de mogelijkheid open dat hij alsnog om de tafel gaat met een geïnteresseerde partij. ‘Als een transfer ons een aantrekkelijk bedrag oplevert, staan we daar uiteraard voor open. Zo staan we erin bij elke speler.’ Het contract van Mokhtar loopt nog door tot medio 2015. Dat betekent dat de club een aanzienlijke transfersom kan vragen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Het is mooi als hij blijft, maar een mooie som geld kan voor Zwolle ook veel vooruitgang betekenen. Hij is niet onvervangbaar. De huidige insteek lijkt me de goede; blijven, tenzij er een aanzienlijke transfersom tegenover staat.


    ⚠️ Meld

Reageer