Miss Montreal hoofdact Thorbeckegracht concert

Zwolle – De voorbereidingen van de tweede editie van het Stadsfestival zijn in volle gang. Onder andere de Thorbeckegracht en het Rodetorenplein, ook wel het Festivalhart, zijn van 04 t/m 08 september podia voor diverse optredens, voorstellingen en concerten. Het Stadsfestival maakt met trots de eerste namen bekend!

Naast de kunstprojecten en minivoorstellingen in de Casitas zijn er een aantal concerten bij te wonen. Donderdag 05 september presenteert Poppodium Hedon de band Orlando! Harmonieën die traditioneel gesproken door een piano of Hammond worden gespeeld, speelt Orlando met een sectie koperblazers. Daarnaast kondigt Hedon die avond ook Rina Mushonga aan. Mushonga krijgt haar publiek altijd stil, of ze nu ingetogen speelt of opzwepend. Zowel Orlando als Rina Mushonga stonden bij Oerol op het podium. Tot slot is donderdag Singlefeestje aanwezig om met alledaagse hits een sfeervolle avond te verzorgen!

Vrijdag 06 september kondigt Odeon de Spiegel NtJam Rosie aan, die hard op weg is internationaal furore te maken. Ook presenteert Odeon de Spiegel Isabelle Amé. Amé is met haar zeskoppige band een unieke, energieke Nederlandse zomerse act met een fijne plattelandse sfeer. Zaterdag 07 september presenteert StudioTaS DJ’s Cuzco en Julius Vinci. Zij vullen de avond met House, in de breedste zin van het genre.

Thorbeckegracht Concert

Vanaf vrijdag 06 september zijn er gratis concerten bij te wonen aan de Thorbeckegracht. Op vrijdag brengen The Bluebettes de turbulente jaren zestig weer tot leven. Zaterdag laten de zangstudentenvan ArtEZ Conservatorium bekend repertoire horen in ‘Doe maar Vrienten!’ en één van de hoogtepunten dit jaar is het concert van Miss Montreal op zaterdag met o.a. Nielson en de winnaarvan ‘De beste singer/songwriter van Nederland’ als guests! Zondag 08 september sluit het Stadsfestival af met Sing Alongs van Song&Dance.

Meer informatie is te vinden op de website; www.stadsfestival.nl

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Jammer zeg!! Na Mathilde Santing, Karin Bloemen, Trijntje Oosterhuis en Frank Boeijen is dit toch een mindere keuze. Hoe populair ook, Sanne Hans kan nog lang niet tippen aan eerder genoemde namen.


  ⚠️ Meld

 2. Dus van rustige mooie zang voor een wat oudere doelgroep krijgen we het kaasmeisje die een paar ruige noten kan zingen.

  Jammer voor die doelgroep….


  ⚠️ Meld

 3. Ik vind het wel prima dat Sanne Hans komt. wellicht dat er volgend jaar weer een passende artiest voor de babyboomers gevonden kan worden.


  ⚠️ Meld

Reageer