Integraal Kindcentrum de IJsselhof van start

Zwolle – Op maandag 19 augustus zal, als om half negen de deuren voor het eerst in dit nieuwe schooljaar opengaan, het Integraal Kindcentrum de IJsselhof officieel en feestelijk worden geopend door Linda Morssinkhof, Algemeen Directeur Primair Onderwijs van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio en Marja Heerdink, directeur van Integraal Kindcentrum de IJsselhof. Hierbij zal onder andere, door het onthullen van het nieuwe naambord,  het logo bekend worden gemaakt.

 

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) ontwikkelt samen met kinderopvangorganisatie Doomijn basisscholen tot Integrale Kindcentra (IKC). Een Integraal Kindcentrum is een plek waar kinderen van nul tot en met twaalf jaar de hele dag kunnen leren, spelen en zich kunnen ontwikkelen. Een Integraal Kindcentrum kent een nauw op elkaar afgestemd aanbod van onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse activiteiten.

Met de opening van Integraal Kindcentrum de IJsselhof gaat het eerste Integrale Kindcentrum van start. In september volgt, gelijktijdig met de opening van het nieuwe schoolgebouw, Kindcentrum Het Festival in Stadshagen.

Artikel delen: