Opnieuw auto in vlammen op Klooienberglaan

Zwolle – Opnieuw is er in de vroege ochtend van 12 juli in de Zwolse wijk Holtenbroek een auto in vlammen opgegaan. De auto stond geparkeerd aan de Klooienberglaan waar in de nacht van 5 op 6 juli ook een auto in vlammen op ging.

12-05-2013_autobrandklooienberglaan1.jpg

Om 05.04 uur werden brandweer en politie opgeroepen, en bij aankomst van de politie stond de auto al in lichterlaaie en was en geen redden meer aan. De toegesnelde brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de andere geparkeerde auto’s. Of er deze keer ook sprake was van brandstichting is bij de redactie niet bekend. De politie gaat naar alle waarschijnlijkheid ook deze brand in onderzoek nemen en eventuele getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

12-05-2013_autobrandklooienberglaan2.jpg

 12-05-2013_autobrandklooienberglaan3.jpg 

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Dit is de Auto van een Goeie vriend van mij, en de vorige Auto die in de brand stond, was ook deze auto. Dat is toen goed afgelopen, met weinig schade. maar dit keer is het uit de hand gelopen. Beide keren waren een Wraak Actie…. ik maak er verder geen woorden aan vuil.

  M.V.G.

  Willem


  ⚠️ Meld

 2. Willem van der Meule je maakt er geen woorden aan vuil zeg je .Nou dat heb je al gedaan door te melden dat het wraakactie is zeg dan helemaal niks hierover .De politie weet nu wie de daders kennen en dat ben jij  ⚠️ Meld

 3. Kijk een beetje uit met dat ritueel verbranden van auto’s! Naast deze Audi staat een prachtige klassieker, een Volkswagen Transporter. Die had wel rook- en brandschade kunnen oplopen door dit “buurtfeestje”. Niet echt bij nagedacht toen deze Audi aangestoken werd zeker. Wat als meer auto’s nu schade hebben? Heeft de wraaknemer daar wel eens aan gedacht? Moeten mensen die er niks mee te maken hebben de dupe worden van een kleuterachtige wraakactie? Want dat is wraak nemen: kleuterachtig, onvolwassen en vooral ondoordacht. Probeer het eens met elkaar uit te praten OF gewoonweg de ander te negeren en het conflict te vergeten. Uiteindelijk zijn we allemaal kl**tzakken.


  ⚠️ Meld

 4. De eigenaar van de auto is een vriend van Willem. Vandaar het bekend zijn met… De boosheid en reactie is vanuit emotie.


  ⚠️ Meld

 5. Het is wel 2x bij de zelfde mensen gebeurd.

  Wie er ook zo laf is zoiets te doen hoort in de cel

  Maar Willem is hier duidelijk van op de hoogte dat t 2x bij de zelfden is gebeurd.
  Idd begrip voor zijn uiting. Maar t is niet altijd verstandig.

  Volgens ooggetuige, wat besproken is met de politie waren het 3 mensen die t gedaan hebben, waarvan 1 de vorige keer zich ook verdacht gedroeg. Hoe ik t weet? Ik was vanochtend aanwezig en heb t een en ander opgevangen.  ⚠️ Meld

 6. Deze audi zou naar mijn broertje gaan,ik ben de huidige eigenaar.de echte dader weten wijzelf wie t is.de vorige was van myn moedrr


  ⚠️ Meld

 7. @ zomaar een zwollenaar:met dit figuur is praten niet mogelijk.verder geef ik niks prijs om de politie hun onderzoek te kunnen laten voortzetten.speculeren heeft geen zin.er is “bewijsmateriaal”gevonden.die op deze figuren wijzen.


  ⚠️ Meld

 8. Sterkte, whiteaudi80. Zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten en als het echt doelgericht is, dan is die uitgebrande auto nog maar van ondergeschikt belang. Jullie eigen veiligheid staat voorop. Ellendig allemaal.


  ⚠️ Meld

 9. laten we het erop houden dat het de 2e auto in een week van ons is:S.Reed altyd heel trots rond in Zwolle en de auto’s werden zeer goed onderhouden.We zullen zien waar het schip strand.


  ⚠️ Meld

 10. Niet normaal, whiteaudi80. Ik ga ervan uit dat de politie hieraan de allerhoogste prioriteit geeft. De grens wat te tolereren is ver, ver overschreden. Ik snap dat je baalt van de auto, die kennelijke je trots was. Een auto is niettemin maar een levensloos ding. Ik vind de agressie jegens jullie die eruit spreekt alarmerender. Deze dader(s) moet(en) snel worden gepakt.


  ⚠️ Meld

 11. Klopt idd.t blijft ondanks t myn trots is(nog steeds)een leven loos ding.de politie neemt t nu echt serieus en er Word nu ook onderzoek gedaan.de “mogelijke”dader denkt slim te zijn maar er zijn getuigen die de betreffende personen (3)gezien hebben waar wij direct van weten wie dit zijn.zolang de politie nog onderzoek doet willen en kunnen we in ons belang alsook het belang van het onderzoek niks concreets zeggen helaas.de betreffende dader zal ongetwijveld meelezen en om de betreffende “persoon”geen enkele vorm (tot wat nu is geschreven )van info over hem/haar te kunnen vinden.


  ⚠️ Meld

 12. alsook te voorzien omtrent dit onderzoek (Telefoon is wat sloom op deze site)@Pieters:Willem is een goede vriend die hier niks mee te maken heeft alsook geen idee heeft wie de dader zou kunnen zijn.Behalve dat WIJ Willem vertelt hebben dat dit een wraak actie moet zijn geweest,dat deze Audi voor mijn broertje bestemd zou moeten zijn zodra hij zijn rijbewijs heeft waar hij zeer binnenkort voor zou mogen afrijden,Dus waar u het vandaan haalt dat willem weet wie de dader is,Is voor mij een grote vraag.


  ⚠️ Meld

 13. Ronduit triest als men meent iemand te moeten “pakken” door zijn of haar auto in brand te steken. Van andermans eigendommen blijf je af. Punt. Ik hoop dat dit tuig snel gevonden en hard aangepakt wordt. @whiteaudi80 zonde van de auto, sterkte met de afhandeling.


  ⚠️ Meld

 14. beetje raar allemaal zoveel ophef over een auto
  Dan nog je moet iemand nogal haten voor je zoiets doet
  En walg van mensen die zomaar iets roepen
  En idd van andermans spullen blijf je af
  Maar denk dat je zelf heel wat moethebben gedaan voor iemand zover gaat
  Liever eerlijk en gehaat
  Dan geliefd en achterbaks:)  ⚠️ Meld

 15. Beste dorien.

  Iedereen weet dat jij 1 van de daders ben net zoals j.mulder.
  Ik vind het erg naar om dit hier zo te moeten lezen.
  We wachten het onderzoek van de politie af.
  Maar ik wijs je erop dat er merdere wegen naar jou/jullie lijden.

  Groetjes


  ⚠️ Meld

 16. Beste Petra, waar haal jij deze informatie vandaan? 🙂 En heb jij eventueel bewijs of een dergelijk iets waarmee je de daders aan kan wijzen? Zo ja, graag een melding maken.

  Dorien’s reactie vind ik een beetje ongepast vindt en totaal niet meelevend.
  beetje raar allemaal zoveel ophef over een auto
  Beetje zelf verraad is het niet? Dat maak ik op uit de daar op volgende zinnen in jouw bericht. Wat weet jij over deze mensen?

  Mag ik zo brutaal zijn dit even te uiten?

  Petra Hartelijk dank voor je berichtje. ik kijk ZSM weer op het forum om je antwoord te bekijken als je er nog eens op terug komt 😉

  MVG Swolliewood


  ⚠️ Meld

 17. wat erg! dit treft echt het hele gezin!, terwijl ik ze ken als een lief, leuke mensen! …wie doet nu zoiets raars! volgens mij ben je dan echt goed de kluts kwijt als men tot zulke daden overgaat!!

  van een verstrooide puber kan je dit misschien verwachten!!
  maar volwassen mensen???


  ⚠️ Meld

 18. Het is niet zozeer de auto, des te meer is het de manier waarop men iemand wil ‘pakken’. Ook de financiele schade, die auto moet vervangen worden, parkeerplaats zal schoongemaakt moeten worden (nogsteeds niet gebeurd zie ik overigens), etc..

  Geen schoon woord voor over, hard aanpakken dit soort tuig. Overigens, mensen, dit bericht dateert van 12 juli.. Waarom moet hier nu nog op gereageerd worden? Als er nou een update was dat er een dader gepakt was ofzo, prima.. Maar dit?


  ⚠️ Meld

 19. achterbaks en geliefd en vervolgens aangwezen worden als :iedereen weet dat jij Dorien en j.Mulder de daders zijn.
  Wie is er dan achterbaks………….!! word daar een beetje misselijk van vMmmmm je zal iemand maar uitmaken voor: Liever geliefd en gedan an dat soort mensen,zeker als ik lees dat er een auto van een jongeman bij te grazen is genomen bah ik walg van dat soort lui,zijn geen mensen meer geen fatsoen en/of waarde.

  Petra mocht jij zo netjes willen zijn als je dit leest kontakt op te nemen met de politie,zodat deze jongeman niet de duppe word? van een wraak aktie wat ik hier zo lees?
  Jou opmerking Dorien is behoorlijk vreemd……………………..>:(>:(haat


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.