Zonnebloem Holtenbroek houdt picknick

Zwolle – Aan het weer kon het niet gelegen hebben en ook de lokatie was schitterend. Zaterdagmiddag hield de Zonnebloem Holtenbroek een picknick voor haar gasten bij wijkboerderij de Klooienberg aan de Klooienberglaan in Holtenbroek. Een schitterende lokatie aan het Zwarte Water en met prachtig zonnig weer.

zonnebloem-7.jpg

Zo’n  22 gasten, bijgestaan door 8 vrijwilligers, lieten zich deze picknick goed smaken. Het geheel werd muzikaal omlijst door Nico Hooghuis met zijn accordeon die de gasten als het ware zover kreeg dat ze, als ze het konden, op de tafels zouden dansen. Na de ontvangst met koffie of thee aan de door de wijkbloemhandel met plantjes gedecoreerde picknicktafels konden de gasten zich te goed doen aan de broodjes, fruit en eieren. Het plaatselijke Grand Café stelde warme kroketten beschikbaar voor het befaamde broodje kroket terwijl halverwege de picknick de lokale chinees de gasten trakteerde op een hapje nassi of bami. En een fris stukje fruit, ook weer belangeloos meegegeven door de winkel met de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit en de supermarkt van het Midden-Oosten uit de wijk, ging er, gezien het prachtige weer en gekruide eten, best wel in.

zonnebloem-5.jpg

zonnebloem-1.jpg

zonnebloem-6.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Aan het eind van de picknick had iedereen nog wel een gaatje over voor een heerlijk stuk pizza van de onlangs in Holtenbroek geopende pizzabakkerij en als klap op de vuurpijl werden de gasten ook nog eens getrakteerd op een lekker glaasje advocaat van de slijter uit de wijk. De picknickers konden geen pap meer zeggen toen ze aan het eind van de middag met een kleine attentie van de Zonnebloem Holtenbroek naar huis gingen. Van iedere gast kregen de Zonnebloemvrijwilligers te horen dat deze picknick bijzonder geslaagd was en voor de Zonnebloemvrijwilligers was het ook verademend dat de middenstand in Holtenbroek zich van hun beste kant liet zien door veel van deze picknick in natura te sponsoren. Voor herhaling vatbaar!

zonnebloem-2.jpg

zonnebloem-4.jpg

zonnebloem-3.jpg

 

Artikel delen:

Reageer