Twee politieauto’s vernield in Zwolle Oost

Zwolle – Bij het Politiebureau Zwolle Oost, aan het Simon van Slingelandplein, zijn zaterdagmiddag door een 36-jarige vrouw uit Zwolle twee politieauto’s vernield. De voorruiten van de twee voertuigen werden aan diggelen geslagen.

politieauto_zwolle_oost_2.jpg 

Foto’s: Peter Hulsebosch

Getuigen zagen het incident en belden direct de politie, die op dat moment niet in het bureau aanwezig was. Door te blijven telefoneren en de vrouw aan de praat te houden kon de politie naar de locatie worden geloodst om daar de vrouw aan te houden. De Zwolse werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Waarom de vrouw de beide auto’s vernield heeft is op dit moment nog niet duidelijk bij de politie.

politieauto_zwolle_oost_1.jpg 

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @ zwolsballetje

  Jouw premie verhoging?

  Volgens mij ben jij niet de enige waar de premie van omhoog gaat dan;););)

  Maar ik zal je eens wat leuks vertellen:
  Iemand die zo iets uithaalt, heeft vast en zeker ook nog wel andere hulp nodig. En dat word lekker ook van JOUW geld betaald. En dan heb JIJ lekker minder geld voor een ijsje de volgende keer.

  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


  ⚠️ Meld

 2. Zo zie je maar … dat er altijd weer mensen zijn, die je stiekem aangeven, voor iets … wat iemand openlijk op straat doet ! Was het niet normaler geweest ? dat er minimaal een agent op de post aanwezig was geweest !


  ⚠️ Meld

 3. Marco, dat zou inderdaad logischer geweest zijn, zij het niet dat de overheid op van alles en nog wat moet bezuinigen en dus kan je aanlopen tegen deels gesloten politieposten….tis kiezen of delen: of de overheid moet bezuinigen, of niet…je kan niet en het ene verwachten en daarbij ook nog het andere…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.