93-jarige vrouw beroofd van handtas

Zwolle – Een 93-jarige vrouw uit Zwolle is zaterdag 13 juli rond 18.30 uur in een portiek aan de Vrijheid in Zwolle beroofd van haar handtas.

De vrouw ging een portiek aan de Vrijheid binnen en vlak na haar kwam een man binnen die haar handtas weggriste en er snel vandoor ging. Het signalement van de dader: blanke tot licht getinte huidskleur, leeftijd 16 tot 18 jaar, kort donker krullend haar donkere kleding, grijs hemd, donkere broek. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Waarom plegen dit soort jongeren … deze daden ? Omdat ze weten dat ze hier in Nederland daar bijna geen straf voor krijgen ! In Turkije of Marocco zouden ze dat niet in hun hoofd halen ! (Daar pakken ze dit soort jonge gastjes zo hard aan, dat je een tweede poging daartoe … wel laat !)


  ⚠️ Meld

 2. Wie dit soort dingen flikt behoort hard aangepakt te worden, en niet met een half uur weer buiten te lopen. Laat ze hier is tijd in gaan steken.


  ⚠️ Meld

 3. Ah het gaat weer over buitenlanders. Saai, niet nuttig, maar wel sfeerverpestende discussie met alleen maar oliedomme uitspraken.


  ⚠️ Meld

 4. We mogen toch op zijn minst zeggen dat we een heel groot probleem hebben met jeugd die bejaarden van 93 jaar beroven…
  Over 10 jaar zijn deze gewetenloze schofjes , geharde beroeps –
  criminelen.  ⚠️ Meld

 5. @Stuckmuckel, daar hoef je geen helderziende voor te zijn om te weten dat het om dat zulke types gaat. De maatschappij gaat naar de klote.


  ⚠️ Meld

 6. Beste Ruttn; ga je mond spoelen, wat jij roeptoetert kan niet eens; in 99 van de 100 gevallen hebben de daders een Nederlands paspoort en je weet helemaal niet waar de daders van deze laffe daad vandaan komen. Dus praat geen poep.


  ⚠️ Meld

Reageer