Nieuwe kermisattractie op zomerkermis

Zwolle – De nieuwe spektaculaire kermisattractie Ultimate komt naar de kermis in Zwolle. De 25 meter hoge ‘schommel’ tourt vannaf dit voorjaar door Nederland en Duitsland. De zomerkermis in de binnenstad van Zwolle is van 9 tot en met 18 augustus 2013.

Vrijdagavond 9 augustus om 22.15 uur wordt de kermis knallend geopend met een vuurwerkshow! Je kunt de show zien vanaf het Rodetorenplein. De zomerkermis heeft dit jaar verschillende openingstijden. Op zondag start de kermis bijvoorbeeld om 14.00 uur in plaats van 12.00 uur. Maandag 12 augustus is het eurodag. De meeste attracties (Turbine en Beach-Jumper. Beach-Jumper & Walk on Water geven € 1,- korting tijdens eurodag) doen hieraan mee. Dinsdag 13 augutus is er een gehandicaptenmiddag. Woensdag 14 augutus komt er een familiedag. Vijdag 16 augutus is het weer Straten Festival. Een muzikaal feest verspreid door de binnenstad. Het programma  daarvan is nog niet bekend.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. nieuw ? ja het apparaat is nieuw, concept is al zo oud als de weg naar rome. Daarbij heeft zoiets al meermalen in zwolle gestaan.
    Doorbreek de crisis niet met valse info aub.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.