Zwolle nieuwe thuisbasis Holland’s Got Talent

Zwolle – De RTL4 talentenjacht Holland’s Got Talent komt dit najaar terug met een gloednieuw seizoen. De show die iedereen met talent een podium biedt wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Robert ten Brink.

 

hgt_zwolle_2.jpeg 

 

Nieuw in dit seizoen is actrice en presentatrice Chantal Janzen die is toegevoegd aan de jury. Chantal zal samen met de juryleden Dan Karaty en Gordon al het talent beoordelen. De stad Zwolle is dit jaar voor het eerst de thuisbasis van Holland’s Got Talent. De auditierondes van het programma zullen plaatsvinden in de grote zaal van theater De Spiegel. Deze grote unieke theaterzaal met een zeer goede akoestiek biedt plek aan de vele duizenden auditanten die op het grote podium jury en publiek moeten gaan overtuigen van een plek in de volgende ronde.

Holland’s Got Talent zal vanaf komend najaar te zien zijn op zaterdagavond bij RTL4. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor het komende seizoen. Ben jij iemand met een uniek talent, of ken jij iemand die iets heel bijzonders kan? Geef je dan nu op voor Holland’s Got Talent via www.hollandsgottalent.nl. De auditierondes vinden plaats van 31 augustus t/m 6 september.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Neil Young, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Mark Knopfler etc etc.

  Artiesten die niet eens door de eerste ronde zouden komen…  ⚠️ Meld

 2. Gelukkig maar toch….. deze artiesten hebben hun eigen identiteit toch al in de muziek wereld. Als Kurt Cobain, zou ik mijn naam niet willen lenen aan zo’n programma.


  ⚠️ Meld

 3. Talentenjachten… ik ben toch niet de enige die er al jaren klaar mee is? En laten we eerlijk zijn, hoeveel winnaars zijn nu uiteindelijk succesvol gebleken?


  ⚠️ Meld

 4. Jammer dat de gevangenis geen dienst meer doet. Zullen vast een paar kraaien op af komen, die je liever zou willen opsluiten. 8)


  ⚠️ Meld

 5. De genoemde artiesten hebben natuurlijk al een naam en toendertijd was het makkelijker om in de business te komen.

  Nu zouden deze bekende personen naar een saaie Talentenjacht show moeten gaan en worden beoordeeld door figuren en keihard worden afgewezen op het niet kunnen zingen.


  ⚠️ Meld

 6. Inderdaad zonde dat de gevangenis niet meer in functie is, het zou een prima onderdak bieden aan vele kraaien.. Ik ben bang dat Zwolle er weer fraai op zal komen te staan. Stiekem ben ik wel benieuwd of ik mensen ga herkennen.

  Met talentenjachten ben ik al een tijdje klaar, al sinds de eerste Idols is voor mij de lol eraf na de audities.


  ⚠️ Meld

Reageer