Dancetour voor de tweede keer in Zwolle

Zwolle – Aanstaande zondag 21 juli vindt de tweede editie van Dancetour Zwolle plaats. De organisatie heeft een strakke line up geregeld en ook de weersvoorspellingen zien er veelbelovend uit. Met 28°C en volop zon wordt het een zomers feest in Park de Wezenlanden. Ook dit jaar vindt het gratis toegankelijke dance event van 13.00 uur tot 22.00 uur plaats.

Om 13.00 uur gaan we start met M­Beats, gevolgd door de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out Bob Holtkamp. Afgelopen weken heeft de jonge, lokale DJ meegestreden in de contest met als resultaat zijn plek op Dancetour. Daarnaast zal hij nog meedingen naar een plek in de landelijke finale tijdens Amsterdam Dance Event en wordt hij namens Dancetour uitgenodigd voor verschillende clinics en workshops met professionele DJ’s en producers. De rest van de line up bestaat uit grote namen als Alvaro, Quintino, Dannic, W&W en Vato Gonzalez & MC Tjen. Het evenement wordt gepresenteerd door één van de vaste hosts van Dancetour, MC Ambush.


Bij Dancetour geniet je samen met je vrienden en bekenden van de beste muziek van zowel top DJ’s als talenten. Eén dag per jaar staat jouw stad volledig in het teken van dance muziek, vrienden en gezelligheid. Met een bereik van 1.5 miljoen online en 175.000 bezoekers is Dancetour één van de populairste jongeren events. Dancetour staat voor ‘Bringing people together’ en geeft hier invulling aan door 12 events in provinciale (hoofd)steden in Nederland, de Pepsi DJ Knock Out competitie met 350+ talenten, Mixperience voor mensen met een beperking en co­creatie door jaarlijks 400 studenten van 15 onderwijsinstellingen. Voor meer info kijk op www.dancetour.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Echt?! Alweer een evenement in het park? Sorry hoor maar: Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  ⚠️ Meld

 2. Gratis evenement, op zondag en mooi weer. Nu nog een toffe lineup met DJ’s die niet de geëikte dancemuziek draaien.

  Ben benieuwd naar Bob Holtkamp. Dat kan nog een grote worden.


  ⚠️ Meld

 3. Wat een ellende !!!!!!!!!!. Weer herrie in mijn tuin terwijl het zo heerlijk is om buiten te zitten.
  Het is te vaak en te veel.
  Niet 1 dag per jaar maar vele dagen in het weekend!!!!!!!!!

  Een buurtbewoner.


  ⚠️ Meld

Reageer