Zwembad de Vrolijkheid midweek gesloten

Zwolle – Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli worden de wedstrijdbaden van Zwembad de Vrolijkheid gesloten. 

Het gaat hier om zowel het 6-banen als het 8-banen wedstrijdbad. De baden worden tijdelijk gesloten omdat de markeringstegels voor de waterpolo niet op de juiste plaats zijn bevestigd. Dit geeft problemen tijdens de waterpolowedstrijden. Na 26 juli kan er weer gebruik worden gemaakt van de twee wedstrijdbaden. Zwembad de Vrolijkheid bevindt zich aan de Ossenkamp 7 en maakt onderdeel uit van Optisport.
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Dit zwembad had er uiteindelijk nooit mogen komen. Er komt bijna niemand en de klachten over het chaotische en strenge personeel zijn legio. Mijn kind heb ik er na twee zwemlessen afgehaald. Hattem is nu de zwemlocatie, maar dat wil je eigenlijk niet. Een mooi nieuw tropisch zwembad in Zwolle zou best een aanwinst zijn, maar dit ‘net niet bad’ slaat de plank behoorlijk mis.


  ⚠️ Meld

 2. Logisch is het wel om dat nu te doen, omdat alle trainingen en lessen nu niet zijn en dat in ieder geval niet afgezegd hoeft te worden.


  ⚠️ Meld

 3. Wat wordt het heerlijk weer in Zwolle komende week, geniet van het openluchtzwembad, de Weide AA, de Wythmenerplas, de Agnietenplas of de Miligerplas…8):)


  ⚠️ Meld

 4. Ik ben hier gisteren ook geweest. Ik vind het voor recreatief zwemmen een hele grote tegenvaller in vergelijk met het Hanzebad. Het zwembad heeft naar mijn mening totaal geen sfeer. Alles is verschrikkelijk saai aangekleed; ik vind het een hoog oostblok gehalte hebben en waan me direct in Tsjernobyl. Ik ga hier echt niet meer naar toe en vond het zonde van mijn tijd en geld.

  Wel kan ik me voorstellen dat dit zwembad uitermate geschikt is voor wedstrijddoeleinden, maar daar kom ik dus niet voor.  ⚠️ Meld

Reageer