Cubaans dorpsplein tijdens Stadsfestival

Zwolle – Het Stadsfestival komt dit jaar met een primeur op het Rodetorenplein: mobiele ateliers, oftewel puestos. Een handige verkoopstand voor de verkoop van culturele marktwaren, zoals boeken, schilderijen, sieraden, lp’s en andere producten van kunstnijverheid. De puestos zijn te huur en staan op het Festivalhart van 5 t/m 8 september. 

Het Festivalhart van het Stadsfestival wordt dit jaar ingericht als een echt Cubaans dorpsplein. Te midden van alle bedrijvigheid vormen de puestos een culturele markt. Kunstenaars, creatieve ambachtslieden en andere culturele ondernemers kunnen vanaf nu een puesto huren. Bovendien kan de plek voor, naast of achter de puesto gebruikt worden als werkplek, om al werkend de marktwaren te verkopen.

Puestos

 •   De puestos hebben een afmeting van (b x h x d) 130 x 65 x 85 cm.

 •   De huurprijs is € 20,- per (hele) dag en € 30,- voor de weekenddagen.

 •   Een speciale huurprijs van €85,- voor alle vier de dagen.

 •   Naamsvermelding van de winkel/atelier/productie op de website.

  Aanmeldingsprocedure

  Download het aanmeldingsformulier op www.stadsfestival.nl en stuur het ingevuld op naarsusanne@niekvandersprong.nl. De deadline voor aanmelding is 12 augustus 2013.

  Stadsfestival 2013

  Van 4 t/m 8 september 2013 vindt de tweede editie van het Stadsfestival plaats. Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Met dit jaar als hoogtepunt het Thorbeckegracht Concert op 7 september met Miss Montreal & Guests!

  Meer informatie is te vinden op de website: www.stadsfestival.nl. 

Artikel delen:

Reageer