Hedon haalt Great Minds naar Zwolle

Zwolle – Op veler verzoek haalt poppodium Hedon de hiphopformatie Great Minds naar Zwolle. Sticks, Winne en Jiggy Djé, bijeengebracht door producer Dr. Moon, hebben met haar debuut een van de meest beminde albums van het moment weten te creëren. Vrijdag 29 november brengt Great Minds het werk naar het podium van de Suyderseezaal in de IJsselhallen, de uitvalsbasis van Hedon tijdens haar grootschalige verbouwing.

Drie rappers die zich allang bewezen hebben en een producer die is opgeleid onder de vleugels van Wu Tang-grootmeester RZA. Wie vijf jaar geleden had verklaard dat Dr. Moon, Jiggy Djé, Sticks en Winne samen een groep zouden vormen, was ongetwijfeld uitgelachen. Toch is Great Minds nu een feit. Verenigd door Wu-Tang producer Moon, hebben drie van Nederlands bekendste rappers een unieke vriendschap gesloten die heeft geleid tot een van de meest geanticipeerde albums van het jaar. Great Minds blijkt een succesformule die het ijkpunt voor de Nederlandse hiphop verlegt. Het gelijknamige album schrijft de hoogste albumnotering ooit voor Nederlandstalig hiphop op haar naam en de korte clubtour leidt tot een overload aan enthousiaste reacties en lovende recensies. De vraag groeit en het moment is dan eindelijk daar; Great Minds komen naar Zwolle op vrijdag 29 november in de Suyderseezaal (IJsselhallen).

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Geweldige CD! Is zelfs op nr2 binnengekomen in de Album top 100, uniek voor Nederlandse Hiphop! Dit zijn 3 mannen die in hun eentje al een hele zaal op de kop kunnen zetten. Deze 3 bij elkaar en wat compagnons (Rico, Typhoon, KV) gaan de tent afbreken op een positieve manier.
    Iemand een idee hoeveel mensen er in de Suyderseezaal passen?


    ⚠️ Meld

Reageer