Veel animo voor Bruisweken

Zwolle – Veel van de oud deelnemers van vorig jaar melden zich dit jaar aan als vrijwilliger bij de Bruisweken, de introductieweken voor studerend Zwolle. Van mentoren, crewleden tot en met het persteam, er blijkt veel animo te zijn om betrokken te zijn bij het introductieprogramma. Studenten kunnen zich nog steeds aanmelden als vrijwilliger via www.bruisweken.nl.

Wil je ervaring op doen naast je studie? En meewerken aan de introductieweken van Zwolle? De organisatie van de Bruisweken is voor de hbo-introductie nog op zoek naar met name crewleden ter ondersteuning van het logistieke team; promoters voor het verspreiden van publiciteitsmateriaal en het tapteam voor de horeca op het terrein van het Rodetorenplein. Voor de mbo-Bruisdag op donderdag 29 augustus is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers voor logistiek en horeca.

Deelname hbo-programma
Het hbo-programma bestaat o.a. uit een grote barbecue, kroegentocht, workshops (waaronder rijles, vlammende brandweer-clinic en tapcursus) en het Bruisconcert met optredens van Handsome Poets, The Babysitters Circus, The Dirty Daddies en Broken Brass Ensemble. Aankomende eerstejaars studenten kunnen zich inschrijven voor de introductie voor € 35,00 euro via www.bruisweken.nl. Schrijven zij zich nog voor 1 augustus in dan ontvangen ze € 5,00 korting op deelname.

BRUISWEKEN

Hbo-Bruisweek
Datum:                       21, 22 en 23 augustus
Locatie:                       Binnenstad, Zwolle

Mbo-Bruisdag
Datum:                       29 augustus
Locatie:                       Binnenstad, Zwolle

Artikel delen:

Reageer