Leo Majorlaan weer open voor verkeer

Zwolle – De Leo Majorlaan in Zwolle is sinds vrijdag weer toegankelijk voor het verkeer. De gemeente Zwolle voerde onderhoudswerkzaamheden uit aan de Weteringbrug gelegen in de Leo Majorlaan.

19-07-2013_leo_majorlaan_weer_open_voor_verkeer_01.jpg 

De Weteringbrug was een aantal weken afgesloten voor al het verkeer vanwege asfalteringsactiviteiten en de aanleg van een voetgangerstunnel die verbinding gaat maken tussen Park de Wezenlanden en de Doepark Nooterhof.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Misschien handig als ze het bord op de ceintuurbaan weghalen waarop nog steeds vermeld staat dat de straat afgesloten is….


  ⚠️ Meld

 2. wel zonde van de centen om daar een onderdoorgang te maken.
  een klein stukje verder is een een oversteek met verkeerslichten.


  ⚠️ Meld

 3. Dat krijg je straks ook ter hoogte van de Vondelkade, je moet dan gebruik maken van de …. fietsrotonde, terwijl je nu langzaam maar zeker kunt oversteken, van 29 juli tot .. augustus is het trouwens afgesloten tussen Hanekamp en Vechtstraat.


  ⚠️ Meld

 4. @ Wilco
  Hebben jullie de nieuwe voetgangerstunnel gezien? Tunneltje verbindt park Nooterhof met park Weezenlanden.
  Ik dacht eerst dat het bestemd was voor egels of voor de paddentrek. Maar schijnt heus voor voetgangers bedoeld te zijn. Plaats maar gelijk op de lijst met nutteloze projecten. Geldverspilling!
  Niemand die er gebruik van maakt. Trekt savonds wel ongedierte aan.Kon ik op voorhand al vertellen.


  ⚠️ Meld

 5. @Berend, heb de tunnel nog niet gezien nu hij af is. Maar 2 weken terug wel toeh hij nog in aanbouw was. En toen dacht ik van zou je we wel rechtop lopend door heen kunnen.
  Maar kom er vast binnenkort wel langs, zal dan eens weer kijken.
  Ben benieuwd wordt het top of flop.


  ⚠️ Meld

 6. Ik kom er dagelijks langs met de hond,en om even te kijken of het al opschiet.Gewoon uit nieuwsgierigheid.En ik moet zeggen, het heeft wel wat die voetgangerstunnel.Het moet namelijk naadloos aansluiten bij het park de weezenlanden.Het grote voordeel is ,dat mensen niet meer de altijd drukke
  leo majorlaan behoeven over te steken als ze naar het doe park noterhof willen.


  ⚠️ Meld

Reageer