Opbouw Dancetour Zwolle

Zwolle – Zondag vindt de tweede editie van Dancetour Zwolle plaats. De opbouw van het muziekfeest op Park de Wezenblanden vordert. De organisatie heeft een strakke line up geregeld en ook de weersvoorspellingen zien er veelbelovend uit. Met ongeveer 28°C en volop zon wordt het een zomers feest in het stadspark. Ook dit jaar vindt het gratis toegankelijke dance event van 13:00 uur tot en met 22:00 uur plaats. 

opbouw_dancetour-1.jpg 

Vanaf 13:00 uur gaat Dancetour Zwolle van start met M­Beats, gevolgd door de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out Bob Holtkamp. Afgelopen weken heeft de jonge, lokale DJ meegestreden in de contest met als resultaat zijn plek op Dancetour. Daarnaast zal hij nog meedingen naar een plek in de landelijke finale tijdens Amsterdam Dance Event en wordt hij namens Dancetour uitgenodigd voor verschillende clinics en workshops met professionele DJ’s en producers. De rest van de line up bestaat uit grote namen als Alvaro, Quintino, Dannic, W&W en Vato Gonzalez & MC Tjen. Het evenement wordt gepresenteerd door één van de vaste hosts van Dancetour, MC Ambush.

Timetable Dancetour Zwolle 2013 13:00­14:00 M­Beats 14:00­15:00 Pepsi DJ Knock Out Winnaar: Bob Holtkamp 15:00­16:00 Alvaro 16:00­17:30 Quintino 17:30­19:00 Dannic 19:00­20:30 W&W 20:30­22:00 Vato Gonzalez & MC Tjen Hosted by MC Ambush Dancetour Bij Dancetour geniet je samen met je vrienden en bekenden van de beste muziek van zowel top DJ’s als talenten. Eén dag per jaar staat jouw stad volledig in het teken van dance muziek, vrienden en gezelligheid. Met een bereik van 1.5 miljoen online en 175.000 bezoekers is Dancetour één van de populairste jongeren events.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Hopelijk krijgt het alternatieve (hard)rock genre ook nog eens wat meer aandacht. Ik bedoel hartstikke leuk dat er zoveel dancefeesten gehouden worden en ik gun het iedereen van harte, maar wil zelf ook wel weer eens wat “uit mijn straatje” zien in de openlucht.

  Mensen ik hoop dat iedereen zich daar vermaakt vanmiddag, maar dat zal wel lukken denk ik. 🙂


  ⚠️ Meld

 2. @ tja-tja

  Entree: ?? 55,00 p.p. voor DP (bovendien is DP meer voor oude zakken, zeg maar mijn vaders generatie)

  enikdan had het over rock in de open lucht, net als
  “het gratis toegankelijke dance event”

  @ enikdan,
  je had afgelopen maand naar stone rock in Dalfsen kunnen gaan, dat was dan wel niet in Zwolle, maar wel gratis.


  ⚠️ Meld

Reageer