Tropische editie Dancetour Zwolle

Zwolle – Het is zondagmiddag niet druk bij Dancetour in Zwolle. Op Park de Wezenlanden zijn wel danceliefhebbers te vinden, maar lang niet zoveel al verwacht. Boosdoener is de tropische warmte. Aan het welzijn van de bezoekers wordt gedacht, personeel loopt met emmers water en sponzen. Bij het vorige grote evenement in het park, The Color Run, werden nog 35 personen onwel  door de combinatie van sport en warmte.

21_juli_2013-3.jpg 

Zondag vindt de tweede editie van Dancetour Zwolle plaats. De organisatie heeft een strakke line up geregeld en met een tropisch zonnetje en een temperauur van ongeveer 30 graden is het met recht een zomers feest. De Zwolse winnaar van de Pepsi DJ Knock Out, de 16-jarige Bob Holtkamp was zondagmiddag ook present. Afgelopen weken heeft de jonge, lokale DJ meegestreden in de contest met als resultaat zijn plek op Dancetour. Daarnaast zal hij nog meedingen naar een plek in de landelijke finale tijdens Amsterdam Dance Event en wordt hij namens Dancetour uitgenodigd voor verschillende clinics en workshops met professionele DJ’s en producers. De rest van de line up bestaat uit grote namen als Alvaro, Quintino, Dannic, W&W en Vato Gonzalez & MC Tjen. Het evenement wordt gepresenteerd door één van de vaste hosts van Dancetour, MC Ambush. Het gratis toegankelijke dance event duurt nog tot en met 22.00 uur.

21_juli_2013-2.jpg

21_juli_2013.jpg

21_juli_2013-4.jpg 

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Oost , West, thuis best…
  Zit gelukkig in Oost .
  Geen klere herrie hier…
  Suze sterkte!!

  apro po suze, je had het meen ik laatst over de school bij de helaas
  gevelde boom bij Jonnie de wonderkok. Hoe heette dat schooltje: bij/aan het Assiesplein?  ⚠️ Meld

 2. Tropisch feestje, al lijkt de stentor weer alles in het negatieve te willen trekken met het volgende in hun nieuwsbericht:

  Volgens politiewoordvoerder Arjan Snoeijing zijn er op dit moment geen calamiteiten te melden. Geen gevallen van oververhitting. Er is een extra plek gecreëerd voor verkoeling met waterslangen. En er zijn geen arrestaties verricht.

  Alsof er altijd gedonder is >:( De laatste keren juist niet!


  ⚠️ Meld

 3. Lekkr druk #NOT 😀

  Zullen we onze provincienaam veranderen zomers veranderen in … Muziekoverlastijssel


  ⚠️ Meld

 4. Lekkr druk #NOT smilies/cheesy.gif

  Zullen we onze provincienaam veranderen zomers veranderen in … Muziekoverlastijssel

  Ga op een onbewoond eiland wonen zeg!!


  ⚠️ Meld

 5. Wat een tering herrie!!!! Ik woon in de wijk naast het park. Dit kan je geen muziek noemen. Ik hoop dat het snel 22.00 is dan zijn we er weer van af.


  ⚠️ Meld

 6. Heerlijk en druk later op de dag!
  Supers feestje!
  😀 Gave muziek, echt uit de kunst.
  Alleen de prijzen weer veels te hoog en een te klein terrein.
  Als men nu geen hekken plaatst, denk ik dat mensen meer gaan kopen als de prijzen 1 euro per muntje zijn.
  2,20 gulden voor een drankje is normaler dan 4,40!
  🙂
  Dus Zwolle dit mag goedkoper aub en vrijer.
  Je kreeg bv een flesje water voor een muntje zonder dop er op.
  Dat betekend dat men de flesjes maar weggooiden.
  Je kon ze niet echt bijvullen met water en bewaren.
  Sneu werk dit, zeker met die hitte.
  Zelfs een dop in je broekzak of tas moest weggegooid worden, want stel je voor dat jij een flesje kocht op het terrein en dit zou vullen met water.
  Wat is dit voor een idioot gedoe.
  Zo maak je geen vrienden voor een festival.
  Maar verder prima sfeertje.  ⚠️ Meld

 7. Nina, de reden voor het innemen van de dopjes is uit veiligheids- overwegingen. Op de meeste festivals gebeurt dit nu. Als de grond bezaaid ligt met duizenden lege flesjes met de dop erop kun je niet meer fatsoenlijk lopen/dansen/springen. Je breekt je nek bijna als je op zoiets gaat staan. Zonder dop gaat het flesje gewoon plat. Dit heeft in het verleden al heel wat dikke enkels en erger veroorzaakt!


  ⚠️ Meld

 8. Wimpie, ik weet de naam van die kleuterschool niet meer als ik hem al ooit geweten heb(kleuters h?.)
  Juf pauwels of paulus was er de baas.


  ⚠️ Meld

 9. Jjr, lekker nummer. Lijkt wel een sarcastische terugblik op de jaren tachtig, al is hij van 1979. Tenminste als wiki klopt 😉


  ⚠️ Meld

 10. @Mul.

  Vooruitziende blik waarschijnlijk van die Robin Scott.
  Mag ik uit de vraag afleiden dat je dat nummer niet kende?


  ⚠️ Meld

 11. Klopt, nou ja, ergens in de verte leek wel een lichtje van herkenning op te gaan, maar dat kan net zo goed verwarring geweest zijn.;)


  ⚠️ Meld

 12. Wat zeikers in zwolle over te harde muziek of soort muziek. Kijk maar eens wat er voor feesten worden gegeven in tilburg en dat 10 DAGEN LANG!! Zwolle is en zal een dorp blijven. Zeikstad is het. … kijk op ziggo op kanaal 13 dat zijn tenminsten feesten.. komen wij aan met mini kermis met bagger cheap straat festival.


  ⚠️ Meld

 13. Zou graag willen om uit dit bejaarden stad te vertrekken. Op een begravenis is het nog drukker dan op een uitgaansavond in het weeken in het centrum. en is er keertje iets te doen komen de zeikers weer … mama heb last van geluidsoverlast.. en maar klagen. In tilburg is de kermis doordeweeks alsmede vele podia’s open tot 02.00 en kroegen tot half 5. Hoef je hier niet te proberen want om 24.00 slaapt zwolle al…


  ⚠️ Meld

Reageer