Dancetour Zwolle wordt tropisch dansfeest

Zwolle – Zondag vond de tweede editie van het dance event Dancetour plaats in Zwolle. Van 13.00 uur tot 22.00 uur brachten verschillende top DJ’s hun beats ten gehore. Ondanks de tropische temperaturen van ruim 30°C wist Park de Wezenlanden zich toch nog te vullen met ruim 8.000 jongeren. 

21_juli_2013-8.jpg 

De organisatie liep rond met emmers water en sponzen en creëerde gedurende het evenement een heus ‘waterpunt’ waar de feestgangers heerlijk even konden afkoelen. De lineup bestond uit zowel lokale als landelijke talenten. De dag begon goed met een set van jonge, Zwolse DJ M­Beats, beter bekend als Melvin Boender. Hij werd opgevolgd door opnieuw een jong talent die een thuiswedstrijd draaide, winnaar van de Pepsi DJ Knock Out contest Bob Holtkamp. Hoewel het nog rustig was, wisten zij de stemming er goed in te krijgen. Verder bestond de line-up uit grote namen als Alvaro, Quintino, Dannic, W&W en Vato Gonzalez & MC Tjen. Ondanks de hitte hebben zij er een mooi feest van weten te maken.
 
21_juli_2013-5.jpg
 
21_juli_2013-7.jpg
 
21_juli_2013-12.jpg
 
Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Bij Dancetour geniet je samen met je vrienden en bekenden van de beste muziek van zowel top DJ’s als talenten. Eén dag per jaar staat jouw stad volledig in het teken van dance muziek, vrienden en gezelligheid. Met een bereik van 1.5 miljoen online en 175.000 bezoekers is Dancetour één van de populairste jongeren events. 

Dancetour staat voor ‘Bringing people together’ en geeft hier invulling aan door 12 events in provinciale (hoofd)steden in Nederland, de Pepsi DJ Knock Out competitie met 350+ talenten, Mixperience voor mensen met een beperking en co­creatie door jaarlijks 400 studenten van 15 onderwijsinstellingen.
 
21_juli_2013-9.jpg
 
21_juli_2013-11.jpg 
 
21_juli_2013-10.jpg
 
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Het was fantastisch gaaf!!!!!
  Veel stof, door een grasveld dat veranderde in zand.
  Maar de muziek geweldig goed, de sfeer supers.
  AUB more more:D:D:D


  ⚠️ Meld

 2. Mooi en gezellig feest. Jammer dat er 5 euro wordt gevraagd voor een flesje AH water van nog geen 50 cent.

  De organisatie en gemeente Zwolle zouden zich hiervoor diep moeten schamen.

  Voor mij daarom de laatste keer…


  ⚠️ Meld

 3. Super leuk een gratis dancefeest, was zeker mooie muziek!
  Toch voor mij de laatste keer, met een weertje van boven de 30 graden zou je toch mogen verwachten dat je zelf water mee mocht nemen, maar dat werd verboden en een flesje water kostte 5euro! Belachelijk, ik snap dat ze winst moeten maken met het drinken omdat het verder gratis was maar om voor een flesje water 5euro te vragen met dit weer gaat mij te ver! na 2uurtjes lekker terras opgezocht in de stad:)


  ⚠️ Meld

 4. Dat was dan een dure verkoeling op de eerste foto. Met dit weer is het onverantwoord om het water zo duur te maken. Sowieso belachelijk.
  Maar de mensen hebben er niet minder plezier om gehad, zie ik op de foto’s.


  ⚠️ Meld

Reageer