Bromfietser blijkt ‘drugskoerier’

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 22 juli op de Ceintuurbaan in Zwolle een 28-jarige bromfietser uit de gemeente Olst-Wijhe aangehouden voor het in bezit hebben van drugs.

Agenten zagen de man rond 01.00 uur met zijn bromfiets over een gedeelte van de Ceintuurbaan rijden waar hij niet mocht komen. De bromfietser werd gecontroleerd en hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Bij verdere controle werd in de tas van de man een zakje met drugs aangetroffen, hierop is hij aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Op het politiebureau werden in de tas nog meer zakjes met pillen en vermoedelijk speed aangetroffen. De drugs is in beslag genomen en de man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. En? Dit is voor mij geen nieuws.

  – Editted –
  Op deze website tolereren we geen ongenuanceerde persoonlijke aanvallen.  ⚠️ Meld

 2. Prima dat er ingegrepen wordt, bepaalde reageerders hier gebruiken dit weblog alleen maar om hun xenofobe frustraties van zich af te schrijven en dat ook nog onder enige feitenkennis.


  ⚠️ Meld

 3. “Prima dat er ingegrepen wordt”..? Wat dacht je van die eerste reactie dan? Daar krijgen Vincent en Bart2 ongevraagd het stickertje “PVV-er” opgeplakt. DAT noem ik nou ongenuanceerd en persoonlijk. Bah!


  ⚠️ Meld

 4. Euh Ilona, dat is nou precies waar het over gaat. Sommigen menen alles te mogen roepen over buitenlanders, moslims etc, maar als ze dan zelf een sticker opgeplakt krijgen (al dan niet terecht) dan ga jij lopen mauwen. Beetje kinderachtig vind je niet? Bij praktisch ieder onderwerp allochtonen erbij slepen is ook niet echt geloofwaardig vind ik.


  ⚠️ Meld

 5. Eens Ilona. Die eerste reactie zie ik ook als een persoonlijke aanval. Ik weet niet hoe die zich verhield met de reactie van Vincent omdat ik die niet gezien heb.


  ⚠️ Meld

 6. Ik kan de reakties niet matchen met de inhoud van het bericht.
  De polities pakten een bromfietser op de ceintuurbaan,
  en die bromfietser is blijkbaar een ‘drugskoerier’,
  Nouja ‘iemand’ moet de drugs rondbrengen, dat
  is de bromfietser niet te verwijten denk ik. Maarja,
  bromfietsen zonder bromfiets rijbewijs, dat kan
  ook echt niet, dus wel terecht.
  Doet me wel denken aan een wiskundeles
  op de havo van de TAK, vroeg de wiskundeleraar
  aan m’n, buurman “was jij dat nou die me op de kreidler
  op de A28 voorbij kwam vanmorgen”, antwoord was JA 🙂
  Als ik echt m’n best ga doen ga ik me de naam van
  die toffe docent ook nog wel herinneren…  ⚠️ Meld

 7. Op het politiebureau werden in de tas nog meer zakjes met pillen en vermoedelijk speed aangetroffen. De drugs is in beslag genomen en de man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

  Zal een kort ritje geweest zijn: van politiebureau naar politiebureau.


  ⚠️ Meld

 8. haha Hansie hansieeeeeeeeeee;););)
  Die gaat een tijdje brommmmmmmmmmeeeennnnnnn…
  Dan laten ze hem vriij en geloof mij maar binnenkort weer dezelfde gezeur…
  Ah ja sommige leren het nooit!!


  ⚠️ Meld

Reageer