Perspectief Groep nieuwe partner PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle is een samenwerking aangegaan met de Perspectief Groep. Het bedrijf uit Harderwijk, dat zich bezighoudt met arbodienstverlening, re-integratie, outplacement en P&O-diensten, maakt vanaf komend seizoen deel uit van het Regio Zwolle Collectief; speciaal opgericht voor sponsoren van PEC Zwolle om kostenbesparing te realiseren op het gebied van telefonie, arbodienstverlening, energie en recycling.

Commercieel directeur van Perspectief Groep Peter Wijnholds is blij met de samenwerking met PEC Zwolle: ,,PEC Zwolle heeft een positieve uitstraling en is als club toegankelijk, sterk in ontwikkeling en professioneel. Dit zijn dezelfde waarden die wij als Perspectief Groep willen uitstralen." Het bedrijf is van plan om op korte termijn haar vestiging in Zwolle uit te breiden om nog beter zichtbaar te zijn in de regio Zwolle. Naast de binding met de regio hoopt Perspectief Groep met de samenwerking en de deelname aan het Regio Zwolle Collectief het klantenbestand te laten groeien.

Perspectief Groep
Het bedrijf uit Harderwijk, dat landelijk opereert, biedt alles op het gebied van mens en organisatie. Op individueel-, afdelings- en organisatieniveau. Van basale ondersteuning tot complex organisatieadvies. Van promotie tot demotie, van individuele begeleiding tot beleidsformulering en van investering tot schadelastbeheersing. Kortom, te veel om op te noemen. De bevlogen mensen van Perspectief Groep staan klaar om jouw organisatie samen met jou nog beter te maken.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Nou nou!! Wat een nieuws, ik val van mijn stoel! Enorm prangend!

    Een veredeld gemeentehuis met enkel ambtenaren gaat een samenwerking aan met een voetbalclub… Lik mijn reet!


    ⚠️ Meld

Reageer