Denni Avdic mogelijk weer naar Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle is ook voor het komend voetbalseizoen in de markt voor Denni Avdic. Maar Zwolle is niet de enige club die op de Zweedse spits jaagt. Ook FC Utrecht heeft belangstelling getoond voor Avdic. Dat schrijft VI dinsdag.

denni_avdic.jpg 

De aanvaller wordt ook komend seizoen verhuurd door zijn huidige werkgever Werder Bremen, dat de spits tot de zomer van 2014 onder contract heeft. Vorig seizoen werd de 24-jarige Zweed, die tevens in het bezit is van een Bosnisch paspoort, al verhuurd aan PEC Zwolle. In 23 competitiewedstrijden was hij acht keer trefzeker. Ook komend seizoen hopen de Zwollenaren de fysiek sterke spits binnen te halen. De voormalige jeugdinternational van Zweden speelde in het verleden slechts zeven duels voor Werder Bremen, waarin hij niet tot scoren kwam.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. TV Twente verslaggever Nico Wantia op Twitter:

  De interesse van PEC Zwolle voor Denni Avdic werd vandaag tegengesproken door td Gerard Nijkamp. “Staat niet bij ons op het lijstje”


  ⚠️ Meld

 2. De Sensator zei een paar weken geleden dat er geen interesse voor Fernandez was, en wie komt er twee weken later naar Zwolle… Juist, Fernandez. Rustig afwachten dus. Misschien dat er bij een topploeg nog een scorende spits vrijkomt. Hadden we geen relatie met Real Madrid?


  ⚠️ Meld

 3. Zwolsballetje
  Is ie nou echt zo goed!?
  ———————
  Zeker wel…hij houd de verdediging tegenparty lekker bezig, en creërd ruimte voor zijn medespelers: Benson-Fernandez-Mohktar, dus :

  HALEN !!


  ⚠️ Meld

 4. ik denk dat Islamovic van Fulham een betere optie is . Maar goed, misschien wordt er wel onderling een deal gemaakt met Werder ivm Mokthar, dat ze die in de winterstop gaan huren van Zwolle. Werder wil hem in ieder geval nu nog niet kopen.


  ⚠️ Meld

 5. In navolging van PEC Zwolle en FC Utrecht heeft ook AZ belangstelling getoond voor Denny Avdic. De 24-jarige aanvaller wordt ook komend seizoen verhuurd door zijn huidige werkgever Werder Bremen, dat de spits tot de zomer van 2014 onder contract heeft.

  Vorig seizoen werd de Zweed, die tevens in het bezit is van een Bosnisch paspoort, al verhuurd aan PEC Zwolle. In 23 competitiewedstrijden was hij acht keer trefzeker. Ook komend seizoen hopen de Zwollenaren de fysiek sterke aanvaller op huurbasis binnen te halen.

  De voormalige jeugdinternational van Zweden speelde in het verleden slechts zeven duels voor Werder Bremen, waarin hij niet scoorde. PEC Zwolle en FC Utrecht informeerden al bij de zaakwaarnemer van Avdic, terwijl AZ hem volgens De Telegraaf als alternatief ziet voor Mike van Duinen.

  De Alkmaarders zijn op zoek naar een extra aanvaller na het vertrek van Jozy Altidore (Sunderland) en meldden zich al bij ADO Den Haag om over de transfer van Van Duinen te onderhandelen. Ook FC Utrecht heeft belangstelling voor de 21-jarige aanvaller.

  VI.nl


  ⚠️ Meld

 6. Volgens enkele media zou PEC, evenals FC Utrecht en AZ, pogingen wagen om de fysiek sterke spits binnen te halen. Onzin, zegt coach Ron Jans tegen FOX Sports. “De geruchten kloppen niet. We zijn niet met hem bezig.” Volgens Jans hoeft zijn club op dit moment geen versterkingen. “Als er niemand weggaat, hoef ik er niemand bij.”


  ⚠️ Meld

Reageer