Toegangskaart voor spelerspresentatie PEC Zwolle

Zwolle – Zaterdag vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom op het terrein van het IJsseldelta stadion om de jacht te openen op handtekeningen en PEC Zwolle fanartikelen. Aansluitend aan de Open Dag vindt om 16.00 uur de spelerspresentatie en de afscheidswedstrijd van Arne Slot plaats. Voor deze happening dien je in het bezit te zijn van een toegangskaart. 

PEC Zwolle verzoekt haar supporters om voor ieder kaartje een vrijwillige bijdrage van € 2,- voor volwassenen of € 1,- voor jeugd te doen. De totale opbrengst hiervan gaat naar het goede doel. Kom langs in de PEC Zwolle Fanshop, gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion en op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 en 17.00 uur; of scoor jouw kaarten tijdens de Open Dag. Aan de Ceintuurbaanzijde van het stadion, voor de informatiekassa, is vanaf 13.00 uur een aparte kraam ingericht waar je jouw toegangskaarten kunt bemachtigen. Ook is het nog steeds mogelijk online kaarten aan te schaffen. Via peczwolle.nl/tickets is de financiële bijdrage verplicht.

Goede doel
Het volledige bedrag dat via de kaartverkoop wordt binnengehaald komt ten goede aan Playing for Success. Dit grensverleggende initiatief, waarvan PEC Zwolle in 2009 de Nederlandse primeur had, leert kinderen die achterblijven op het gemiddelde niveau hun vaardigheden in taal, rekenen en ICT te verbeteren.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Een kaartje kopen voor een onderdeel van een Open dag?
  De marketing van de Twitterkoning slaat nu wel een beetje door:

  Aansluitend aan de Open Dag vindt om 16.00 uur de spelerspresentatie en de afscheidswedstrijd van Arne Slot plaats. Voor deze happening dien je in het bezit te zijn van een toegangskaart.  ⚠️ Meld

 2. Waarom zou je ook proberen begrijpend re lezen, als je ook gewoon lekker kan zeiken??

  Er staat : een vrijwillige bijdrage voor een goed doel.  ⚠️ Meld

 3. Wat een kut titel, die toegangsprijs is oorspronkelijk bedoelt voor de afscheidswedstrijd van Arne (wat gebruikelijk is) maar omdat zowel de presentatie alsmede de wedstrijd in het stadion plaatsvinden is dit samengevoegd.

  Na (terechte) kritiek is de verplichte vijdrage veranderd in een vrijwillige bijdrage. Van mij kunnen ze in elk geval een knaak verwachten, hoop dat veel mensen dat ook doen. Niet alleen vanwege het goede doel maar ook als teken van dank voor de vrijwilligers.


  ⚠️ Meld

 4. Die vrijwillige bijdrage stort ik graag want de jeugd moet stad en regio verder Noar Veur’n brengen, de jeugd heeft immers de toekomst!


  ⚠️ Meld

 5. Prima, die 2 euro kun ik wel missen voor een goed doel. Over 2 euro ga ik ga niet lopen mauwen!! Als je dat niet kan missen hoeft het blijkbaar ook niet.


  ⚠️ Meld

 6. Arne Slot wil graag wat geld ophalen voor een goed doel. Daarom mag je geheel vrijblijvend geld in een daarvoor bestemde pot doen. En kaartje is dus gewoon gratis.
  En voor degene die altijd gelijk kritiek hebben. Lees is beter of verdiep je ergens in.
  1 of 2 Euro voor een goed doel lijkt me toch haalbaar voor de meesten.  ⚠️ Meld

 7. Ach Ange toch….

  doe toch niet zo boos.

  Was je uberhaupt van plan naar de afscheidswedstrijd te gaan ?

  Je vindt dat zo belangrijk dat je er niet eens 2 Euro voor over hebt ?

  Nou, dan haal je zo’n kaartje op, geef je geen vrijwillige bijdrage, en hoop ik dat je ervan geniet.


  ⚠️ Meld

 8. Ga maar één keertje 2 liter benzine tanken bij de pomp, dan ben je ook al 2,10 euri kwijt aan toegevoegde lasten euh ik bedoel waarde.
  Die 2 euri is dus niks vergeleken met de dagelijkse oplichterij door de overheid.


  ⚠️ Meld

Reageer