De Nieuwe Hanze wordt Regio Zwolle Congres

Zwolle – Vorig jaar vond het ondernemerscongres ‘De Nieuwe Hanze’ plaats. Mede dankzij de vele positieve reacties zal ook dit jaar weer dit inspirerende congres plaatsvinden, op 11.12.13.

Het vorige congres kenmerkte zich door boeiende presentaties, nuttige discussies en inspirerende sprekers zoals Bernard Wientjes en Paul Nijhof. Verbinding, samenwerking en profilering m.b.t. de Regio Zwolle waren centrale thema’s. Om deze ambities tijdens het komende ondernemerscongres nog duidelijker te profileren is er gekozen voor een nieuwe naam: ‘Regio Zwolle Congres’. Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt, maar zeker is dat bekende en inspirerende sprekers het programma zullen versterken en dat de tweede Regio Zwolle Monitor gepresenteerd zal worden.

Verder zullen de ontwikkelingen binnen de regio van het afgelopen jaar, en de uitdagingen c.q. kansen voor de toekomst een belangrijk onderdeel vormen van het congres. Vanaf oktober kunt u zich inschrijven op deze website .

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Beetje domme vraag Frank. Heel fijn dat de Nieuwe Hanze niet aanslaat. Laten we vooral inzetten op de Oude Hanze, en de historische stad bewaken en promoten.


    ⚠️ Meld

Reageer