Oud- PEC Zwolle spelers eren Arne Slot

Zwolle – Zaterdag is het dan eindelijk zover… De traditionele Open Dag, met aansluitend de afscheidswedstrijd van clubicoon Arne Slot. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur en gaat tussen het ‘Zwolle Kampioensteam’ en een, door Arne Slot samengesteld, Sterrenteam.

In het Arne Slot Sterrenteam zitten onder meer voormalig Zwolle spelers Dirk Jan Derksen, oud-international Henk Timmer, Gerald van den Belt, Sieme Zijm en Joost Broerse. Het team wordt gecoached door vader Arend Slot en Ben Hendriks (voormalig Zwolle speler en trainer en momenteel werkzaam als Senior Scout bij de Zwolse club). De komende dagen worden de overige spelers van het Sterrenteam via peczwolle.nl bekendgemaakt. De tegenstander van het Sterrenteam is een speciaal samengesteld Zwols Kampioensteam, met spelers uit de kampioensteams van 2001/2002 en 2011/2012. Art Langeler zal de ploeg coachen.

Hieronder zie je het volledige ‘Zwolle Kampioensteam’. Zorg dat je in het bezit bent van een kaartje en moedig Arne Slot aan in zijn laatste duel in het tenue van PEC Zwolle.

Zwolle Kampioensteam
Diederik Boer, Leon ter Wielen, Arjan Bosschaart, Albert van der Haar, Dominggus Lim-Duan, Henry Louwdijk, André de Ridder, Marco Roelofsen, Remco Schol, Rochdi Achenteh, Bart van Hintum, Darryl Lachman, Bert Zuurman, Jesper Drost, Furdjel Narsingh, Bram van Polen, Mustafa Saymak, Giovanni Hiwat, Wim de Weerdt (teammanager), Nassir Maachi (speelt niet vanwege een blessure).

Programma Open Dag PEC Zwolle
13.00 uur        Start Open Dag met diverse kramen en attracties
16.00 uur        Einde kramen en attracties
16.00 uur        Spelerspresentatie eerste elftal PEC Zwolle
17.00 uur        Afscheidswedstrijd Arne Slot

De Open Dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Supportersclub en het IJsseldelta Center.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik heb het al gezien, met mijn zoontje een paar uurtjes naar de Open Dag, maar die afscheidswedstrijd spreekt me niet aan. Duurt dan ook veel te lang allemaal. Had eerlijk gezegd gehoopt op een aansprekend team of een paar bekende namen. Jammer hoor, en teleurstellend voor Arne Slot! Maar mijn moeder zei altijd, je krijgt wat je verdiend 😉


    ⚠️ Meld

  2. @vdkamp dus je geeft eigelijk aan dat arne niet beter verdiend, blijf dan gewoon de hele dag weg. Want zoals je moeder al zei, je krijgt wat je verdiend. En op dit moment verdien je niet eens het minste. In het artikel staat overigens dat er nog meer namen worden bekendgemaakt.


    ⚠️ Meld

  3. Inderdaad, die vd Kamp kan beter thuisblijven, die heeft niets te zoeken in het stadion. Wat een domme en respectloze opmerking!


    ⚠️ Meld

Reageer