Zwembad De Vrolijkheid trakteert op ijsjes

Zwolle – Zwembad De Vrolijkheid pakt uit met een ludieke actie deze zomervakantie. Geeft de buitenthermometer 25 graden of meer aan? Dan geven we ter verkoeling een gratis ijsje weg aan alle kinderen die komen zwemmen! 

 

Tot en met 18 augustus staan er dagelijks tussen 14.00 en 16.00 uur leuke vakantieactiviteiten voor kinderen op het programma zoals schatduiken, een hindernisbaan en een loopmattenrace. Ook het recreatiebad, peuterbad en het 6-banenbad met duikplanken zijn in de vakantieperiode de gehele dag open. In de Vrolijkheid kan je rekenen op professioneel toezicht en voldoende ruimte en sport- en speelplezier voor iedereen. Voor actuele openingstijden kijk op de website www.optisport.nl/vrolijkheid.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Heerlijk, die communicatie bij de Vrolijkheid:

  WEEK 30 6 en 8 banenbad gesloten
  IN WEEK 30, MAANDAG 22 JULI T/M ZONDAG 28 JULI ZIJN HET 6 EN 8 BANENBAD GESLOTEN WEGENS ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN. HET INSTRUCTIEBAD, PEUTERBAD EN RECREATIEBAD ZIJN GEOPEND.

  Geknipt van de pagina van de Vrolijkheid zelf, nota bene…


  ⚠️ Meld

 2. jammer he geen buitenbadjes meer dus komt er ook niemand meer met mooit weer in hanzebad was het dan altijd wel druk ook was daar een leuke ligweide. Snel faillissement van dit bad of overdragen aan de landstede en gewoon het hanzebad weer open doen.


  ⚠️ Meld

 3. Dit was het afgelopen jaar, naast het EI op de Fundatie en de Rodetorenbrug, de grootste miskleun van de gemeente tot nu toe.


  ⚠️ Meld

 4. Tja…je moet toch wat als je je klanten verliest aan het openluchtbad of zwemplas.

  Een lekker raketijsje (twv ??0,25 😮 ) als je binnen blijft bij prachtig weer!


  ⚠️ Meld

Reageer