Prive Detective uit Zwolle schrijft boek

In de tweede helft van augustus zullen de eerste exemplaren van Prive Detective Columns uit de praktijk, geschreven door de uit Zwolle afkomstige Sander van Betten, van de drukpersen rollen.

De korte verhalen uit de praktijk van het recherchebureau van Sander van Betten zijn allemaal waargebeurd. Om te voorkomen dat de privacy van de betrokkenen in het geding komt, zijn waar nodig de Columns aangepast. Alle eventuele overeenkomsten berusten op toeval. De Columns geven een goed beeld van de dagelijkse praktijk van een Privé Detective in Nederland.

Sander van Betten is in 1961 in ’s Gravenhage geboren. Het grootste deel van zijn leven was hij woonachtig in Zwolle, alwaar hij ook nu woont. Sander werkt als Privé Detective voor zijn eigen bureau, K-2 Recherchebureau. Columns schrijven doet hij sinds 2002. Hij schrijft hoofdzakelijk over onderzoeken die hij in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Omdat deze korte verhalen door veel mensen met plezier gelezen worden, zijn ze nu in boekvorm verschenen. 

Van Betten kwam het afgelopen jaar in het nieuws, omdat hij voor de VVD aan de Provinciale verkiezingen van Overijssel mee wilde doen. Sander van Betten had eigen posters laten maken met de tekst: ” Kies voor de Privé Detective in de politiek”. Het bestuur van de VVD Zwolle was hier echter op tegen, en begon toen met het weghalen/overplakken in Zwolle van de posters van VVD’er Sander van Betten

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Dit is meer dan sluikreclame 😮 Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel nieuwsgierig ben naar de particuliere kant van je werkzaamheden. Zakelijk lijken het me minder spannende intriges.


    ⚠️ Meld

Reageer