Informatie verhuizing ziekenhuis Isala

Zwolle – Isala gaat verhuizen! In het weekend van 3 en 4 augustus worden in totaal zo’n 400 patiënten en 20.000 m3 inventaris verhuisd naar het nieuwe ziekenhuis.

 

isala_looproute.jpeg 

 

Om dit in goede banen te leiden, gelden er in dat weekend de volgende afspraken: Vrijdag 2 augustus zijn alle poliklinieken gesloten omdat ze op deze dag verhuizen naar het nieuwe ziekenhuis. Uitzondering zijn Dermatologie, Flebologie, Fertiliteit, Leef- en beweegcentrum, Slaapcentrum en Diagnosepunt. Deze afdelingen zijn volgens de gebruikelijke openingstijden bereikbaar. De bezoektijden op zaterdag 3 en zondag 4 augustus zijn alleen van 18.00 tot 20.00 uur. Tot en met vrijdag 2 augustus en vanaf maandag 5 augustus gelden de reguliere bezoektijden. Spoedzorg is gegarandeerd.

 • Medrie Huisartsenpost is in het weekend bereikbaar via het telefoonnummer 0900 – 333 6 333 op de huidige locatie aan de Dokter Stolteweg. Vanaf woensdag 7 augustus is Medrie Huisartsenpost gevestigd in het nieuwe Isala.
 • Apotheekpost regio Zwolle is in het weekend bereikbaar via het telefoonnummer 038 – 455 62 27 op de huidige locatie aan de Dokter Stolteweg. Vanaf woensdag 7 augustus 17.00 uur is deze dienst ondergebracht in het nieuwe Isala bij de Isala apotheek.

 

Niet alle afdelingen verhuizen

Niet alle afdelingen van Isala verhuizen naar het nieuwe hoofdgebouw. De afdelingen die nu gevestigd zijn in de gebouwen rondom het hoofdgebouw, blijven daar gevestigd. Dit zijn de gebouwen A, B, C, D, L en R (zie bijlage: plattegrond). Ook op Isala Weezenlanden (W) blijven nog afdelingen gevestigd tot het vierde kwartaal 2014. Het gaat om het Behandelcentrum, Bijzondere Tandheelkunde, Pijncentrum, Psychiatrie, Hoteldialyse, Keel-, neus- en oorheelkunde, Oogheelkunde en Plastische chirurgie. Tot die tijd wordt namelijk eerst het oude Sophia gesloopt. Op het terrein dat dan vrijkomt worden extra parkeerplaatsen gerealiseerd en het nieuwe Behandelcentrum.

 

Als het nieuwe Behandelcentrum klaar is, kunnen de afdelingen die dan nog gevestigd zijn op Isala Weezenlanden verhuizen naar het nieuwe ziekenhuis. De spreekuren van Plastische chirurgie vinden van 5 augustus tot 19 augustus plaats in het nieuwe ziekenhuis en vanaf 19 augustus op zowel Isala Weezenlanden als in het nieuwe ziekenhuis. Voor de overige afdelingen geldt dat ze al gevestigd zijn op Isala Weezenlanden en er dus niets verandert. De poliklinieken Isala Kampen en Isala Heerde blijven op de locaties waar ze nu zijn gevestigd. Meer informatie: www.isalaverhuist.nl

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Neem wel je paspoort mee in het vervolg als je er naar toe moet.
  Zeer ingewikkeld systeem werken ze mee, zeker voor ouderen!
  Maar goed hebben ze nog meer te doen straks:D


  ⚠️ Meld

 2. Zeer ingewikkeld systeem werken ze mee, zeker voor ouderen!

  IK was één van diegene die afgelopen week het systeem mocht testen. Het zal voor ouderen even wennen zijn. Geen ponskaartje en of afspraken briefje meer. Nee een bonnetje dat met enkele simpele vragen uit een modern kastje komt. Gelukkig staan er gast vrouwen op de diverse posten die je kunnen helpen als het niet lukt. Als het helemaal niet meer lukt is er nog de ontvangst balie met aardig personeel.


  ⚠️ Meld

Reageer