Man beroofd bij geldautomaat

Zwolle – Bij een geldautomaat op de Melkmarkt is een 23-jarige Zwollenaar in de vroege ochtend van zaterdag 27 juli beroofd door twee onbekende mannen.

Het slachtoffer had net geld gepind, toen hij door de twee benaderd werd en zij om zijn geld vroegen. Toen zij blijkbaar niet genoeg kregen, grepen ze de man en beroofden hem van o.a. zijn portemonnee en telefoon. Het voorval speelde zich af tussen 5.15 en 5.30 uur. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Ik las net een reactie op stentor.nl dat je op zo’n tijdstip ook niet moet pinnen.
  Dan ben je ook compleet padje af.
  Je pin gedrag koppelen aan criminelen is een foutje van de maatschappij.


  ⚠️ Meld

 2. Veel meer camera’s ophangen in de stad, als je geen kwaad in de zin hebt heb je niets te verbergen.

  En keihard optreden tegen dit soort uitschot die het daglicht niet waard zijn. Wat voor ellendig leven of nare geschiedenis je ook hebt, of hebt gehad, er is nooit een reden om een ander te traumatiseren en van zijn zuur verdiende goederen te ontdoen.

  Gevangenisstrafjes van 6 maanden of taakstraffen van 200 uur lachen deze schoffies om.

  1e x voor zo’n vergrijp 1000 uur taakstraf (liefst iets toepasselijks, stadswacht) plus verplicht een opleiding moeten volgen (indien geen diploma elk half jaar 500uur taakstraf erbij) 2e vergrijp 5000 uur taakstraf of 5 jaar cel en dan geen geouwehoer met dat de staat dat moet betalen, nee de rekening gewoon bij de dader en kan/wil ie niet betalen, wasknijpers in elkaar zetten tot alle kosten zijn afgelost.
  En boven alles, deze mensen eens flink aan de schandpaal nagelen, grote tv schermen in de stad met recente daders en de waarschuwing pas op voor dit figuur of ed. Wat nou rechten van de crimineel.

  T moet toch eens afgelopen zijn, niemand hoeft te stelen om te eten of onderdak te hebben in Nederland en ze leren het nooit voor sommige is het bijna stoer of cool als je soms reacties in van die docu’s hoort..


  ⚠️ Meld

 3. Omdat ik niet met naam en toenaam op internet hoef? En mijn voornaam was al in gebruik dus dan maar de eerste letter. Besides als ik mijn voornaam (Ron) had gebruikt, weet je net zoveel als bij alleen R 😉


  ⚠️ Meld

 4. Ik sluit me aan bij adnipsk. Wat doet een mens zo laat nog in de stad? De kroegen zijn immers gesloten. Het zal mij niks verbazen als het om een mislukte drugsdeal gaat. Dat hoor je toch aan de lopende band tegenwoordig. Coke verslaafden zijn het. En dan gaan janken als ze weer plafonddiensten moeten draaien.


  ⚠️ Meld

 5. Jeej gezien de reacties hierboven zijn er een aantal die ineens veel meer informatie hebben, waar lezen jullie dit? Of vullen jullie dit soms zelf in…

  Je moet toch zeker zelf lekker weten wanneer je op straat loopt en wanneer je wilt pinnen zonder beroofd te worden! Wat een trieste reactie:(


  ⚠️ Meld

 6. R, wat een dom gewauwel zeg. Je hebt geen idee waarover je het hebt. Ik wordt liever drie keer beroofd, dan dat ik mijn kinderen zie lijden in de maatschappij die wij momenteel opbouwen met levensgevaarlijke inlichtingensystemen.


  ⚠️ Meld

 7. Die man had geld gepind op de melkmarkt???
  Als hij bij de Rabo of Sns gepind had dan kan de politie toch beelden bekijken en via die beelden die gasten opsporen, ze weten de tijdstip toch staat duidelijk 5.15-5.30…??
  Die camera die daar tegenover staat registreert toch alles…
  Hopelijk worden die gevonden…


  ⚠️ Meld

 8. Die camera’s werken uitstekend. Maar wanneer oom agent op een andere plek z’n tijd zit te verdoen aan niets boeiends.. Tsja, dan wordt het lastig ze te pakken. Shame on you. Hoop dat die gasten gepakt worden!


  ⚠️ Meld

 9. Wat staan hierboven een hoop onzinnige reacties, vooral de reactie van ene Mul is ridiciuul te noemen. Woon jij in Noord-Korea ofzo?


  ⚠️ Meld

 10. Stadshagenees, wat weet jij dan waardoor je kunt zeggen dat mijn reactie ridicuul is? Vergelijk ons land in de toekomst niet met noord korea, nk heeft het geld niet voor de ingrijpende systemen waar nederland mee te maken krijgt.


  ⚠️ Meld

 11. Waarom geen signiment van de daders? Of durf de zwolse media niet meer te vermelden dat het om getinte figuren gaat mocht dit het geval zijn??


  ⚠️ Meld

Reageer