Het grootste watergevecht van Zwolle

Zwolle – Op 1 september om 14.00 uur zal Het grootste watergevecht van Zwolle plaatsvinden. Waar? Dat is nog niet bekend. Maar als het aan Han van Delden, Alex Nijkamp en Stef De Herder ligt gaat het zeker gebeuren! De drie Zwollenaren deelden hun idee op Facebook en binnen enkele dagen groeide het ludieke plan uit tot een fenomeen.

watergevecht_2.jpeg 

Bijna 700 personen geven al op voorhand aan dat ze bij het waterevenement aanwezig willen zijn. Zonder te weten waar dit evenement plaats gaat vinden! Nijkamp: "Wij zijn inmiddels ook druk aan het brainstormen over hoe we dit idee zo groot en gaaf mogelijk kunnen maken. Suggesties hiervoor zijn van harte welkom, denk met ons mee, wij zijn ook maar drie gewone jongens met een leuk idee!"

Het plan:

Weet je nog, jaren terug, toen we allemaal nog een stuk jonger waren en we ons geen zorgen hoefde te maken over de dag van morgen? De tijd dat de waterpistolen uit de kast werden getrokken en je de straat op ging om samen met de andere kinderen een levensecht watergevecht te houden! Ik kan me die tijd nog erg goed herinneren en dat komt misschien wel omdat dat de vetste tijd van mijn leven was! 

Inmiddels zijn we allemaal bijna twee, drie of misschien wel vier keer zo oud als toen, maar als ik naar mezelf kijk dan weet ik dat het het kind in mij nog niet volledig verdwenen is. Als jij hetzelfde voelt als ik, dan zit je te kijken bij het juiste evenement. 

Beste vrienden, vrienden van vrienden of toekomstige vrienden, als jij denkt dat je nog niet te oud bent om mee te doen aan een legendarisch watergevecht in Zwolle, nodig dan al je vriendjes uit en druk op aanwezig, want wat mij betreft is het hoog tijd om weer jong te zijn!

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Realiseren deze jongens zich wel wat het voor gevolgen kan hebben als daar heel veel mensen op af komen? Wel een leuk idee overigens. Ben benieuwd.


  ⚠️ Meld

 2. 1 september? Wow, regeren is vooruitzien zeggen ze wel eens, maar of het op 1 september nog aangenaam weer is voor een watergevecht?
  Waarom niet 1 augustus? Dan heb je nog de zekerheid van aangenaam weer.

  In ieder geval: veel plezier gewenst! 😀


  ⚠️ Meld

 3. David, in Nederland heb je nooit zekerheid voor aangenaam weer, ook niet op 1 augustus.

  Echt een super leuk idee, voor pubers en kinderen die net uit de luiers komen. Als ik me kind wil voelen, koop ik wel een lolly.

  Nochtans, veel succes ermee.  ⚠️ Meld

 4. ik wou voor mijn verjaardag (14 jaar oud) een groot watergevecht houden, met zo’n 18 mensen, maar inverband met het weer moest het uitgesteld worden… maar ik vindt dit ook een leuk idee, ik denk dat je een groot park zou kunnen afzetten voor dat idee, maar er blijft altijd de kans dat het weer niet mee zit…


  ⚠️ Meld

Reageer