Kidsclub FC Zwolle wacht actief seizoen

De kidsclub van FC Zwolle wacht een druk seizoen met allerlei activiteiten. De afgelopen jaren heeft de kidsclub een beetje stil gelegen, maar met de spandoeken middag en de sport en spel middag is er een start gemaakt met een nieuwe opzet. De kidsclub wordt nu gecoördineerd door de supportersclub FC Zwolle.

Een commissie heeft een werkplan geschreven waarin staat dat de kidsclub o.a 4 activiteiten per seizoen heeft waar natuurlijk de spelers van eerste team van FC Zwolle aanwezig zullen zijn. De eerste activiteit is in oktober en dit zal een groot stadsspel zijn. Natuurlijk is er aan het eind van het seizoen weer de grote sport en spelmiddag. De kidsclub krijgt ook een aantal pagina´s in het clubblad “onder de Peperbus” en de leden zullen op de hoogte gebracht worden door nieuwsbrieven. Natuurlijk is ook Zwolfje weer van de partij!

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je lid worden van de kidsclub? Dat door een mail te sturen met je gegevens naar Han Dijkslag, kidsclub@supclubfcz.nl . De kosten zijn 11 euro per persoon en je bent dan ook nog eens lid van de supportersclub. Zien we jou ook bij de kidsclub?, de actiefste club van Zwolle?

Artikel delen: