Nieuwe conditietrainer voor v.v. Edon

Zwolle – De Zwolse voetbalclub v.v. Edon heeft vitaliteitstherapeut John Black aangesteld als conditie- en hersteltrainer voor het eerste elftal. De vereniging heeft afscheid moeten nemen van verzorger Peter van Tuijn en ziet in John Black, een oude bekende van de club, de juiste vervanger.

 

“Als personal trainer maakt John de jongens sterker met behulp van specifieke krachttrainingen”, meldt de vereniging. Black, personal trainer en eigenaar bij Basic Black Vitality Studio in Zwolle, sloot zich vorig seizoen nog aan bij de selectie van v.v. Edon. Vanwege de drukte bij Basic Black was dit voor hem niet te combineren. “Dit is dan ook een prachtige kans die ik graag met beide handen aangrijp”, vertelt hij. “Ik heb er enorm veel zin in.” Black ondersteunt het eerste team op het gebied van kracht en herstel en begeleidt de spelers bij blessures. Ook is hij elke zaterdag aanwezig bij de wedstrijden om de spelers in geval van blessures direct te kunnen verzorgen.

Vanuit zijn achtergrond als vitaliteitstherapeut begeleidt Black het team ook op het gebied van voeding. “Moet iemand afvallen? Of juist sportspecifiek aansterken? Door de combinatie van het juiste voedingspatroon en een goed trainingsschema gaan we snel flinke resultaten boeken.”

Artikel delen:
Reacties 6

Reageer