Woensdag laatste Blauwvingerdag

Zwolle – De drie vorige blauwvingerdagen in deze maand waren een groot succes. Lekker weer, gezellig druk, goede handel, volle terrassen. Gaat de laatste Blauwvingerdag in Zwolle van woensdag 31 juli 2013 dit succes evenaren of misschien zelfs overtreffen? De crew van – meest – vrijwilligers is er klaar voor om handelaren en bezoekers te ontvangen.  De Zwolse horeca zorgt voor live-muziek!

Winkeliers en markthandelaren pakken uit met koopjes voor iedereen, van groot tot klein. Er staat een heel circuit van kramen in de Luttekestraat, op de Grote Markt/Melkmarkt, de Oude Vismarkt, de Roggenstraat, het Eiland en natuurlijk de Diezerstraat. Liefhebbers van antiquiteiten, boeken, prenten, sieraden, porselein en nog veel meer kunnen hun hart ophalen bij de kramen van Vitalis op de Melkmarkt. De braderie start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Dat betekent heerlijk snuffelen, een terrasje pakken en een ijsje eten, genoeg ingrediënten voor een heerlijk dagje uit.

Muziek.

Deze blauwvingerdag staat in het teken van muziek. Bij Stapp’s Inn treedt onder andere  de Zwolse zanger Leen Ripke op. Verder in de line-up Rob Hollander, Yvette en Danny Heden. Op het zonnige terras van Las Rosas speelt een veelkoppige band vrolijke muziek met Zuid Amerikaanse invloeden.  Dat wordt gezellig flaneren langs de kramen met koopwaar en langs enkele standwerkers, met vrolijke deuntjes op de achtergrond.

Ook met de Hanzelijn.

De blauwvingerdag trekt altijd veel publiek uit de regio. Zeker nu je met de Hanzelijn binnen het uur vanuit Flevoland  in het centrum van Zwolle staat verwacht de organisatie ook veel bezoekers uit  ondermeer Dronten en Lelystad.

Artikel delen:

Reageer