Problemen treinverkeer in Zwolle

In Noord-Nederland zijn grote problemen op het spoor ontstaan. Door een storing in het bedieningssysteem kunnen de seinen en wissels rondom Zwolle niet meer worden bediend, meldt ProRail.

Er is geen treinverkeer mogelijk vanuit Leeuwarden, Groningen, Assen en Dalfsen richting Zwolle en andersom. Tussen Zwolle en Heerenveen rijden bussen. Reizigers moeten rekening houden met vertragingen langer dan een uur. Het is nog niet duidelijk hoelang de problemen zullen voortduren. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

 Vertraging:30-60 minuten Tussen Zwolle en Assen rijden geen treinen. Vertraging: meer dan 60 minuten. Prognose: * Het is niet bekend hoe lang dit duurt.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het hele treinverkeer naar het noorden ligt plat. De enige railmogelijkheid naar het noorden is via Duitsland. (Hengelo – Rheine – Leer – Groningen).


    ⚠️ Meld

  2. Waar zouden we zijn zonder de trein? ;D

    Maar….. mijn hemel…. met zulke vertragingen kan je bijna nog beter gaan fietsen. Voor de verandering dus een keer een vertraging richting het noorden? Toen ik de trein nog met enige regelmaat gebruikte was het meer richting het zuiden een probleem bij Station Amersfoort.


    ⚠️ Meld

Reageer