Virtuele tour door het nieuwe Isala

Zwolle – In Zwolle staat een prachtig nieuw ziekenhuis, ontworpen door de architectenbureaus a/d amstel en Alberts & Van Huut. Aankomend weekend gaat Isala verhuizen naar de nieuwbouw. Vrijdag 2 augustus gaan de poliklinieken over, zaterdag de verpleegafdelingen van Weezenlanden en zondag die van Sophia.

virtueel_isala_zwolle.jpeg 

Vanaf 5 augustus 2013 is hoofdgebouw volledig operationeel. Niet alle afdelingen van Isala verhuizen naar het nieuwe gebouw. Deze virtuele tour laat u zien hoe u Isala kunt bereiken, waar de afdelingen zitten en hoe de looproutes zijn. De plattegrond van de afdeling kunt u ook printen. En geniet u vooral ook van de prachtige foto’s en filmpjes , die u wegwijs maken in het nieuwe ziekenhuis!  

In het weekend van 3 en 4 augustus worden in totaal zo’n 400 patiënten en 20.000 m3 inventaris verhuisd naar het nieuwe ziekenhuis. Om dit in goede banen te leiden gelden er in dat weekend de volgende afspraken:

  • Vrijdag 2 augustus zijn alle poliklinieken gesloten omdat ze op deze dag verhuizen naar het nieuwe ziekenhuis. Uitzondering zijn Dermatologie, Flebologie, Fertiliteit, Leef- en beweegcentrum, Slaapcentrum en Diagnosepunt. Deze afdelingen zijn volgens de gebruikelijke openingstijden bereikbaar.
  • De bezoektijden op zaterdag 3 en zondag 4 augustus zijn alleen van 18.00 tot 20.00 uur. Tot en met vrijdag 2 augustus en vanaf maandag 5 augustus gelden de reguliere bezoektijden.
  • Spoedzorg is gegarandeerd.
  • Medrie Huisartsenpost is in het weekend bereikbaar via het telefoonnummer 0900 – 333 6 333 op de huidige locatie aan de Dokter Stolteweg. Vanaf woensdag 7 augustus is Medrie Huisartsenpost gevestigd in het nieuwe Isala.
  • Apotheekpost regio Zwolle is in het weekend bereikbaar via het telefoonnummer 038 – 455 62 27 op de huidige locatie aan de Dokter Stolteweg. Vanaf woensdag 7 augustus 17.00 uur is deze dienst ondergebracht in het nieuwe Isala bij de Isala apotheek.

Centrale ontvangst
Het moment dat we de deuren van ons nieuwe ziekenhuis aan de Dokter van Heesweg gaan openen, komt met rasse schreden dichterbij; 5 augustus is het een feit! Een nieuw gebouw, een nieuwe indeling, nieuwe looproutes én een nieuwe manier van aanmelden voor patiënten die een afspraak hebben op de polikliniek. Zij moeten zich altijd aanmelden bij een digitale aanmeldzuil  in de centrale hal. En dat kan alleen met een geldig identiteitsbewijs en dat is ook nieuw voor onze patiënten. Meer informatie over het gebruik van de nieuwe aanmeldzuilen vindt u bij Gastvrije ontvangst.

Artikel delen:

Reageer