Geen gordel en vermoedelijk drugsbezit

Zwolle – De politie heeft dinsdagmiddag 30 juli op de Nieuwleusenerdijk in Zwolle een 51-jarige automobilist uit Renkum aangehouden met een grote hoeveelheid drugs in zijn bezit.

politienieuws_logo.jpg 

Agenten zagen dat de automobilist geen gordel droeg en hielden hem staande. Bij het controleren van de gegevens bleek de man nog een hoog bedrag aan boetes te hebben openstaan. Ook de auto van de Renkummer werd gecontroleerd. Hierin werden door de agenten onder andere meerdere zakjes met pillen en poeder aangetroffen, vermoedelijk gaat het om harddrugs. De drugs zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht. De man is aangehouden en voor verder onderzoek op het politiebureau ingesloten. Het openstaande boetebedrag is aan het politiebureau voldaan. De politie doet verder onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wel grappig, wat doet iemand uit Renkum op de Nieuwleusenerdijk,
  met een grote hoeveelheid drugs, zoals dit artikel vermeldt.
  Renkum is een dorpje vlakbij Wageningen zo te zien.
  Zou er echt in Nieuwleusen vraag zijn naar ‘een grote hoeveelheid drugs’.
  Tsja, wie weet? Wat denken jullie?

  Ik denk dat de ‘agenten’ ‘goed’ bezig zijn.
  Tenminste, de ‘agenten’ die zo scherp waren dat
  ze in de peiling hadden dat de bestuurder geen
  autogordel omhad.
  Goed werk lijkt me.  ⚠️ Meld

 2. @Marco Cremer Hoe lang woon je (niet meer) Zwolle ?

  In ieder geval ligt Nieuwleusenerdijk in Zwolle, zolang De Hessenpoort er ook is. Maar daarvoor ook al het is provinciale weg N758 tussen Zwolle en Nieuwleusen. Gedeelte wat onder gemeente Zwolle valt heeft als straatnaam Nieuwleusenerdijk.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.