Start kaartverkoop van het Stadsfestival

Zwoolle – Vanaf donderdag 1 augustus gaat de kaartverkoop van het Stadsfestival van start. Met de eerste week een speciale voorverkoopactie; 25% korting bij aanschaf van 4 kaarten of meer!

Het Stadsfestival is een unieke mix van muziek, theater en beeldende kunst van 4 – 8 sept. Uitgangspunt vormt de ster van Zwolle: de grachtengordel. Alle voorstellingen en optredens vinden plaats op het water of direct langs de kades van de stadsgrachten. Dit jaar breidt het festival zich uit met film en videokunst door de samenwerking met het Beeldbuis Filmfestival. Op www.stadsfestival.nl  kunt u voor zowel de vaarroutes als de locatievoorstellingen online kaarten kopen. Tijdens het festival zijn kaarten te koop bij één van de kassa’s op het Rodetorenplein.

Programma

Het Rodetorenplein is het festivalhart; op deze locatie vindt de kaartverkoop plaats, is informatie te verkrijgen en is dit jaar aangekleed in Cubaanse stijl, met heuse Casitas waar kleine voorstellingen plaats vinden. Iedere avond kunt u genieten van een gratis concert met o.a. Isabelle Amé, DJ Cusco, Orlando en we sluiten het festival af met de Cubaanse band Septeto Santiaguero!

Op het water

Kiest u voor het programmaonderdeel ‘Op het water’, dan kiest u voor één van de vaarroutes, waar u zich mee kunt laten slepen in een theaterspektakel van Theatergroep Volt, luisteren naar klassiek aan de kade, of genieten van een heerlijke lunch met Hubble OrkeStar.

Langs de kade

Een tentoonstelling op het water, een voorstelling opdoemend tussen de bomen of een intiem concert in een achtertuin met uitzicht op het water: U ontdekt het allemaal met het programma ‘Langs de kade’! Met onder andere Theatergroep Gnaffel, het Kameroperahuis en De Jonge Honden II.

Thorbeckegracht

Vanaf vrijdag 06 september is er iedere avond een gratis concert bij te wonen. Wilt u gegarandeerd een goede plek hebben, reserveer dan een plaatsje op de tribune of leg uw boot neer voor het podium.

Vrijdag 06 september: The Bluebettes met verrassende gasten; Zaterdag 07 september: Miss Montreal & Guests
Zondag 08 september: Song & Dance met de Musical Sing Along

Meer informatie en de kaartverkoop is te vinden op; www.stadsfestival.nl . 

Artikel delen: