Stadshagenfestival is beproefd concept

Zwolle – De 13e editie van het Stadshagenfestival staat voor de deur. Het feest op 17 augustus belooft nog weer spectaculairder te worden dan haar voorgangers. Vorig jaar bezochten ruim 25.000 bezoekers ons festival en vestigden daarmee een nieuw record. Het festival is daarmee het grootste buurtfestival van Nederland. 

Never change a winning team, u kunt de vaste elementen van het Festival uiteraard ook dit jaar weer verwachten. We starten ‘s ochtends weer om 10 uur met de grote Braderie in het winkelcentrum tot aan het Twistvlietpark. Het kinderplein met ruim 9 spectaculaire attracties haar poorten. In de tent is overdag de lounge weer ingericht met sportieve demo’s en uitvoeringen, maar ook de gelegenheid om uw haar te laten knippen en uw nagels te laten doen, of een lekkere slok te nemen bij de healthbar.

De traditionele feestavond met de swingende 7 mans formatie Go Yellow en DJ Henri Geerlings zorgt  voor de juiste sfeer om te dansen en bij te kletsen met uw buren. Ook het speciale aparte house podium wordt weer gehandhaafd, dit jaar zelfs met enkele jonge DJ’s uit de wijk zelf. Elk jaar probeert het vaste team van het festival weer nieuwe elementen uit om u te verassen.

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer