Ongeval Hogenkampsweg

Zwolle – Zaterdagmorgen even na 11.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Hogenkampsweg – Ruusbroecstraat.

_wm.jpg

Door het ongeval was één van de twee auto’s achterstevoren op het wegdek terecht gekomen. De brandweer heeft direct bij aankomst de auto op blokken gezet om onverwachte bewegingen te voorkomen. Dit werd gedaan omdat de vrouw aangaf nekklachten te hebben. Gelukkig kon de bestuurster na controle op eigen krachten uit de auto komen, en voor verder onderzoek naar de ambulance lopen.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik begrijp (aan de foto te zien) niet, waarom men hier de auto zou moeten stabiliseren ! Dat men het slachtoffer stabiliseerd, lijkt me wel een logische reden ! (bij vermeende nek/rug klachten !)

  =======

  Natuurlijk Marco.
  Bericht aangepast!


  Maak melding

 2. Marco,

  De woordkeuze was inderdaad niet erg gelukkig, en heb het bericht inmiddels aangepast om verwarring te voorkomen. Bedankt voor je reactie!

  Met vriendelijke groeten,

  Arjen – Weblog Zwolle


  Maak melding

 3. Het was wachten tot het daar een keer mis zou gaan.
  Hoe vaak heb ik het als fietser al meegemaakt dat een auto uit de Ruusbroecstraat kwam rijden en pas op het laatste moment toch nog maar wél stopte om voorrang te geven?


  Maak melding

 4. Er moeten eerst ernstige ongelukken gebeuren voordat het kruispunt wordt aangepakt.

  Oplossing zou zijn om ook in de Ruusbroecstraat een drempel te plaatsen zoals aan de overkant Geert Grotestraat het ook heeft.

  En goed weer dat berichten worden aangepast om verwarring te voorkomen. Ik weet niet wat er stond, vind het wel een rare bedoeling.


  Maak melding

 5. @bart2, jij vindt al snel iets raar. Als je nou eerst eens bij de reactie van Marco kijkt zie dat er een woord verkeerd gebruikt is. Dat was alles!! Niets spannends of raar aan dus.


  Maak melding

 6. Ik ben het dit keer wel deels met bart2 eens. Ook daar zou een drempel geplaatst moet worden. En denk daarbij ook aan de bomen/struiken behorende bij het pand van het voormalige KVT/Polletje. Dit ontneemt erg veel zicht en maakt het per definitie een gevaarlijk kruispunt.

  Gemeente Zwolle, in plaats van gekloot met een “fiets rotonde”, onderneem hier echte actie!


  Maak melding

Reageer