Man gezocht na beroving aan Bachlaan

Zwolle – Zaterdagmiddag, rond 15.30 uur, is een persoon beroofd van zijn portemonnaie en sleutels bij het winkelcentrum aan de Bachlaan in de wijk Holtenbroek.

Een man, met een Noord-Afrikaanse uiterlijk, is na de beroving weggefietst in de richting van de de Palestrinalaan. De man draagt een witte polo, en op de mouw van de polo is een Italiaanse vlag te zien. De man is klein van postuur en heeft donker kort haar. Er werd een Burgernet actie gestart. Iets gezien: bel 0800 0011.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Typisch weer een gevalletje van wat moeten we ermee, op klaarlichte dag worden beroofd en op de fiets er vandoor. Het wordt tijd dat als deze dader wordt gepakt gewoon eens een passende straf krijgt, gewoon minimaal 24 maanden zitten!


  ⚠️ Meld

 2. Wat moet je met de sleutels van iemand anders? Tenzij je ook weet waar diegene woont..

  Persoonlijk was ik met dezelfde vaart (dader in bezit van wapen of niet, als ik boos ben boeit dat me echt niet meer) achter die vent aangerend en ik had hem van die fiets af getrapt.. Ga maar werken voor je centen.


  ⚠️ Meld

 3. Wil de rechtmatige eigenaar van de witte polo met de italiaanse vlag zich melden aub.

  Of denk je dat hij hem eerlijk gekocht heeft ;D


  ⚠️ Meld

 4. Wacht nog op de sussende reactie van Holtenbroek. Zoiets van … puur toeval dat dit Holtenbroek gebeurd. Had net zo goed in de Bijlmer kunnen gebeuren.


  ⚠️ Meld

 5. Ik las:

  “Zwolle – Zaterdagmiddag, rond 15.30 uur, is een persoon beroofd van zijn portemonnaie en sleutels
  bij het winkelcentrum aan de Bachlaan in de wijk Holtenbroek.”

  “Een man, met een Noord-Afrikaanse uiterlijk, is na de beroving
  weggefietst in de richting van de de Palestrinalaan”.

  Zo’n bericht lezende vraag ik me af:
  – Hoe ging dat?
  – Was het misschien toevallig dat een man met “noord afrikaanse uiterlijk”
  wegfietste in de richting van de de Palestrinalaan?
  – Hoezo heeft die fietsende man met de beroving te maken?

  Te erg weblog Zwolle, dat er een bericht geplaatst wordt met
  de suggestie “beroving” en “wegfietsende man met noord-afrikaans uiterlijk”.  ⚠️ Meld

 6. hans, doe niet zo moeilijk. het is een actief Burgernet bericht wat de weblog vaak razendsnel en letterlijk oppikt om de goede zaak te dienen. wat wil je. zit je bij tv Zootje ofzo?


  ⚠️ Meld

 7. Hm. Daar las ik dus ook overheen. Zou het niet de letterlijke tekst van het politiebericht zijn? Maar ook dan blijft het vreemd. Was hij de enige die wegfietste? Op zaterdagmiddag om half vier. Niet bepaald een rustig tijdstipt.


  ⚠️ Meld

 8. @HansHanzeland: Wat er simpelweg staat, is dat de politie contact wil met de wegfietsende man vanwege die beroving. Weblogzwolle zal niet veel anders gedaan hebben dan het politie bericht citeren.

  Los daarvan hoop ik dat de dader gepakt wordt en hij het slachtoffer het tienvoudige van het totale schadebedrag dient terug te betalen. Vergeet niet dat los van contanten dingen in een portemonee soms duur zijn om te vervangen.. (denk aan bijvoorbeeld rijbewijs en id kaart, samen goed voor zo’n 120 euro hier in Zwolle).  ⚠️ Meld

 9. Zou hij die fiets ook gejat hebben waarop hij fietste???
  Klote man die gasten moeten allemaal gestraft worden gewoon ballen erafhalen zoals dat in hun eigen land gebeurt of nog beter handen eraf!!!!!!  ⚠️ Meld

 10. Br, helemaal mee eens. Keihard aanpakken die lui. Toevallig gisteren de uitzending van KvdB gezien? Een Turkse vrouw Ebru Umar gaf haar mening over de huidige situatie in Nederland van Turkse en buitenlandse jongeren. Geen politici die zoiets durven te zeggen en in deze wel een vrouw van Turkse afkomst. Complimenten.

  Wat ik nu mis is een bericht van “Mul”.


  ⚠️ Meld

 11. Dan ook maar even off topic:

  @Ceesje Detail: Die Nederlandse vrouw Ebru Umar was het vriendinnetje van Theo van Gogh. Theo had op vrijdag in de Metro altijd een column. Toen hij vermoord was heeft de Metro de ruimte voor die column een maandenlang leeg gelaten. Daarna heeft Ebru die column overgenomen. Kwaliteit vind ik heel wisselend soms helemaal mee eens, soms erger ik me er mateloos aan. En soms is het gewoon helemaal niks. Uit de lezertjes van de Metro komen ook haar belagers. Zij lacht erom en reageert vaak met gestrekt been, maar dat deed Theo indertijd ook. Daar maak ik me wél zorgen over. We moeten haar niet ook nog eens kwijt! Een van de beste column die ze naar mijn mening ooit schreef, schreef ze deze week in het NRC. Het is ongeveer hetzelfde verhaal wat ze gisteren bij KvdB hield.
  Column[/url]  ⚠️ Meld

 12. Dubbele paspoorten na x-aantal jaar verbieden. Aanspraak willen maken op sociale voorzieningen? Mag op één paspoort: de Nederlandse.

  USA, Canada en Australië hanteren een soort gelijk principe. Daarnaast een 3 strikes out principe. Drie zware overtredingen / misdrijven = ongewenst verklaren.

  Anyway, ik heb deze man niet gezien.

  En Ebru Umar is een held. Gelukkig heeft ze een Turkse achtergrond. Zodat het socialistisch discriminatie vingertje niet gewezen kan worden. Jammer dat dergelijke uitspraken niet door een blanke Nederlander gedaan kan worden. Zo ver zijn wij al heen in Nederland

  Ebru Umar in Knevel en Vd Brink kun je hier terug kijken:

  http://www.youtube.com/watch?v=dGs9F1XWAYo


  ⚠️ Meld

 13. Nee Bart, niet alleen iemand met een Turkse achtergrond kan dit zeggen. Iedereen die lef heeft en intelligent is kan dit zeggen. Maar daar zijn er maar weinigen van.


  ⚠️ Meld

 14. Nee Bernard, de mensen die in Nederland op dezelfde manier kritiek hebben geuit lopen nu rond met lijfwachten en voor miljoenen aan bescherming.

  De mensen die geen bescherming hebben gekregen, zijn op klaarlichte dag neergeschoten of neergestoken en leven niet meer.

  Daarnaast is lef en intelligent een breed begrip en kan voor iedereen anders worden opgevat.

  Ebru Umar heeft niet voor niets aangifte gedaan voor doodsbedreiging.

  Ik daag je uit Bernard, om een soort gelijk kritisch betoog te houden in je woonkamer achter de pc. Film het en zet het op youtube.

  Na al die jaren dat ik je volg, ben je voor mij intelligent genoeg. Heb je dan ook het lef om TERECHT kritisch te zijn op de islam en je gezicht te tonen op youtube? Onder het mom vrijheid van meningsuiting?

  Wanneer je de vraag met ‘nee’ zou beantwoorden, omdat je het lef niet hebt en niet bedreigt wil worden, dan is er toch echt iets aan de hand in Nederland….  ⚠️ Meld

 15. Degenen die jij noemde in de eerste twee alinea’s bedoelde ik met ‘weinigen’. Hans Teeuwen zei in zomergasten dat hij wel degelijk rekening hield met wat hij wel of niet kon zeggen. Monique Samuels las een avond daarvoor een verklaring voor bij KvdB dat ze wel een goede Moslima was. Er zijn er echt maar weinigen.

  Wat jou uitdaging aan mij betreft, daar kan ik niks mee. Wat moeten die twee YouTubevolgers daarmee. Ik heb wel eens wat op Twitter gezet. Dan krijg je een paar reacties van domrechts en dat is het dan. Je moet wel een podium hebben en ook nog een authentieke mening kunnen verwoorden. Anderen napraten is te gemakkelijk.


  ⚠️ Meld

 16. Het feit dat ik onder de naam Tsja opereer is niet voor niets. Je moet goed op je tellen passen tegenwoordig.
  Veel mensen hebben tegenwoordig lange tenen. Moslims, maar ook (voetbal)supporters, Nick en Simon-fans en ga zo maar door.
  Met andere woorden: als je zelf bloot geeft, moet je behoorlijk levensmoe zijn.


  ⚠️ Meld

Reageer