Mannen mishandeld aan Melkmarkt

Bij een pinautomaat op de Melkmarkt werd in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 juli omstreeks 03.00 uur een 23-jarige Zwollenaar zonder aanleiding in elkaar geslagen. Daarbij liep hij een hoofdwond op. Twee vrienden van het slachtoffer kregen ook klappen en er werd met een fiets gegooid. De daders, twee mannen en een vrouw, stapten daarna in een taxi en gingen er vandoor.

Het signalement van de daders luidt als volgt: De eerste is een blanke, gebruinde man van ca. 29 jaar en 1.85m. lang. Hij heeft een breed gespierd postuur, donker haar, donkere ogen en een glad, gaaf gezicht. Hij sprak zonder accent en droeg een zwart T-shirt met korte mouwen en een zwarte broek. De andere man is eveneens blank, ca. 35 jaar oud en tussen de 1.68 en 1.70m. lang. Hij heft een dik postuur, kort donkerblond haar en een rond, bol gezicht. Hij droeg een grijze trui en sprak accentloos Nederlands. De vrouw is iets ouder, vermoedelijk rond de 40 jaar. Ze is klein (ca. 1.56m.) en heeft een slank postuur. Ze heeft een getinte huidskleur en donker haar tot op haar schouders. Ze droeg een donkerkleurig shirtje en een blauwe spijkerbroek.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over het voorval of over de genoemde daders. Met tips kunt u bellen naar 0900-8844. Anoniem reageren kan via Bel M., Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. 

Artikel delen:

Reageer