Voetbalfeest voor 93-jarige bij PEC Zwolle

Zwolle – De 93-jarige mevrouw Aan het Rot uit Zwolle had zondag de dag van haar leven. De hoogbejaarde fan van PEC Zwolle had al jaren de wens om eens bij een wedtrijd van haar favoriete club te kijken. Het kon snel geregeld worden en dit weekend was het dan zover. Ze had geluk, want ze zag PEC Zwolle van Feyenoord winnen.

04-08-2013_mevr_aan_het_rot_93_bij_pec_zwolle-feyenoord_03.jpg 

Zoon Wichert had een paar weken geleden op Twitter geopperd dat het een geweldig idee zou zijn als zijn bejaarde moeder eens in het echt bij een voetbalwedstrijd van PEC Zwolle aanwezig kon zijn. Moeder, die al vanaf haar 20e fan van Zwolle is, zou dan begeleid worden door haar mantelzorger. Hij hoefde niet lang op een reactie te wachten. Van alle kanten kreeg Aan het Rot support, ook van manager Diederik Meijntjes, die uiteindelijk alles feitelijk mogelijk heeft gemaakt. De mevrouw werd bij de hoofdingang van het stadion door fans opgewacht. Van Patrick Jansen, die al via Twitter had laten weten graag zijn medewerking aan dit gebeuren te verlenen, kreeg mevrouw een nieuw PEC Zwolle shirt en een mooie PEC-sjaal. Van de mooie wedstrijd heeft ze enorm genoten. Vooral ook, omdat PEC Zwolle met 2-1 van Feyenoord wist te winnen.

04-08-2013_mevr_aan_het_rot_93_bij_pec_zwolle-feyenoord_02.jpg

04-08-2013_mevr_aan_het_rot_93_bij_pec_zwolle-feyenoord_01.jpg 

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik wil nogmaals iedereen bedanken die dit voor mijn moeder hebben mogelijk gemaakt .Wat een warme reacties en wat PEC-Zwolle heeft gedaan is hartverwarmend.Patrck Jansen en al die anderen petje af


    ⚠️ Meld

Reageer